ایسنا نوشت: رییس شورای مرکزی قرارگاه عمار گفت: دشمن با فتنه گری تلاش دارد در قالب جریان نفود، از طریق موضوع مجلس خبرگان رهبری علیه ولایت فقیه، فتنه کند.

حجت السلام مهدی طائب در جوار تربت سومین شهید محراب در مسجد حظیره یزد با اشاره به بصیرت افزایی مردم در جریان فتنه 88، این جریان را حاصل غفلت جامعه اسلامی در مورد دشمنان دانست و آن را از ویژگی‎‎های فتنه ذکر کرد. 
وی در ادامه سخنان مقام معظم رهبری در رابطه با این واقعه را یادآور شد و گفت: معظم له فرمودند که این فتنه، مردم ما را واکسینه کرد، ولی باید خود را برای فتنه‎‎های بزرگتر آماده کنند.
طائب در مورد علت اشاره نکردن مقام معظم رهبری در مورد این فتنه‎‎ی بزرگتر، عنوان کرد: برخی مواقع مبهم گذاشتن موضوع باعث رشد علمی و بصیرتی افراد جامعه می‎‎شود هر چند که به نظر من فتنه‎‎ای که مقام معظم رهبری از آن یاد می‎‎کنند، فتنه‎‎ای جهانی خواهد بود.
وی در ادامه به کلام معروف حضرت امام راحل(ره) مبنی بر "کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا"، آن را ستون فقرات انقلاب اسلامی خواند و تصریح کرد: امام حسین (ع) در صحرای کربلا برای شخصیت حقیقی خود طلب یاری مسلمان نکرد بلکه برای شخصیت حقوقی خود یاری خواست، به عبارتی برای امام زمان در هر دوران از مسلمانان، طلب کمک کرد و امام این دوران حضرت ولی عصر(عج) هستند.
وی همچنین به فرائض دعای ندبه اشاره کرد که در آن شرایط کنونی زندگی امام زمان(عج) از جمله اضطرار ایشان، بیان شده است لذا امروز، روز عاشوراست.

رئیس قرارگاه عمار، تشکیل جمهوری اسلامی را در راستای قدرت گرفتن حکومت اسلامی امام عصر (عج) خواند و گفت: چرخ‏‏‌های سانتریفیوژهای جمهوری اسلامی در واقع چرخ‎‎های قدرت گرفتن این حکومت الهی است و در این راه مهم دستیابی ما به توان و دانش ساختن بمب اتم است هر چند که این کار را حرام می‎‎دانیم ولی داشتن علم آن را برای قدرت گرفتن نظام الزامی می‎‎دانیم تا بتوانیم امام زمان(عج) را یاری کنیم.

وی در ادامه به مبارزه علنی جمهوری اسلامی با اسرائیل و شدت گرفتن آن در این مقطع زمانی که رهبر معظم انقلاب از آن به پیچ تاریخ یاد می‎‎کنند، گفت: امام (ره) در مورد آمریکا که اسرائیل را در دامن خود پروانده است فرمودند که اگر ملت ما مبارزه با آمریکا را دقیق رعایت کنند، جوانان ما شهد شیرین پیروزی را خواهند چشید و امروز این موضوع به واقعیت نزدیک شده است.
وی با اشاره به جنگ سوریه، آن را جنگ جهانی سوم اما آرام و بی صدا دانست که شکست کشورهای معاند در آن، تمام توانشان را از بین خواهد برد.

طائب گفت: امروز دشمن با فتنه گری تلاش دارد در قالب جریان نفود، از طریق موضوع مجلس خبرگان رهبری علیه ولایت فقیه، فتنه کند.
وی انتخاب مقام معظم رهبری توسط امام خمینی(ره) را مهمترین نشانه‌های حقانیت، قدرت و صلاحیت رهبر انقلاب به‌عنوان رهبری نظام اسلامی ایران خواند.

رئیس قرارگاه عمار در پایان نیز بصیرت‌افزایی در انتخابات، مدیریت جامعه اسلامی و تبعیت از ولایت فقیه را از ضروری‌ترین امور سیاسی، دینی و الهی عصر کنونی ذکر کرد.

27219

 

کد خبر 494036

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 9
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بینام A1 ۱۲:۲۱ - ۱۳۹۴/۱۰/۰۹
    35 4
    این همه مغالطه ؟
  • بی نام A1 ۱۲:۳۸ - ۱۳۹۴/۱۰/۰۹
    21 1
    چرا از رای مردم هراس دارید
  • بی نام A1 ۱۳:۱۱ - ۱۳۹۴/۱۰/۰۹
    27 1
    ایشون با زبان بی زبانی میگن همه بروید کنار و حکومت و کشور را به دست ما بسپارید و الا فتنه گرید.
  • توسی IR ۱۳:۴۶ - ۱۳۹۴/۱۰/۰۹
    21 1
    این یعنی ب بهانه فتنه رد صلاحیت اصلاحات
  • بی نام A1 ۱۵:۰۷ - ۱۳۹۴/۱۰/۰۹
    10 1
    شما هم مثل بقیه مردم آزاد هستید به هرکسی که دوست دارید رای بدید ویک رای هم بیشتر نداری شما وامثال شما اگر قبلا" هم همینطور صریح صحبت میکردی اون افتضاحات دوره احمدی نژاد درست نمیشد ومردم الان وضع بهتری داشتند
  • سمیاری IR ۱۷:۱۰ - ۱۳۹۴/۱۰/۰۹
    11 1
    باسلام اقای محترم شما میگوییدمردم خودشان بصیرت دارند پس لطف فرمایید بگذارید ملت خود انتخاب کنند
  • بدون نام ۱۸:۵۴ - ۱۳۹۴/۱۰/۰۹
    11 0
    ديگه مونده اين قرار مرار گاه ها براي مردم نسخه نپيچند، خدايا تو اين مملكت مگه چنتا دولت وجود داره اونم بصورت همزمان.
  • سامان ES ۰۰:۴۴ - ۱۳۹۴/۱۰/۱۰
    9 0
    به نظر من کسانیکه نمی خواهند رای و نظر اکثریت مردم را درک کنند خودشان بزرگترین فتنه برای مملکت محسوب میشوند.
  • محمدعلی ايرمی A1 ۲۰:۲۱ - ۱۳۹۴/۱۰/۱۰
    0 1
    طائب می خواهدبادانش وساخت بمب اتم که رهبری آن راحرام اعلام نمودندحکومت امام زمان رابرپانمايد.وااسفابرای اين ملت ومملکت.انشاءالله که قيامت نزديک است.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین