پلیس نوشت ،فرمانده انتظامی استان از کشف 63 قطعه شیء عتیقه مربوط به قرن هشتم و نهم هجری و 99 سکه تقلبی در شهرستان "اردل"، خبر داد.

سردار"نورعلي ياري" گفت: در پي دريافت گزارش مردمي در خصوص قاچاق اشياء عتيقه در محور "اردل- خوزستان"، موضوع به صورت ويژه در دستور كار ماموران فرماندهي انتظامي شهرستان "اردل" قرار گرفت.

وي گفت: در اجراي اين طرح، ماموران پس از انجام هماهنگي با مقام قضائي طي عمليات ايست و بازرسي در اين محور يک دستگاه سواري پژو 405 حامل اشياء عتيقه را متوقف كردند.

ياري افزود: طي بازرسي از اين خودرو، 63 قطعه شيء عتيقه و 99 سكه تقلبي کشف و در اين ارتباط دو متهم نيز دستگير شد.

فرمانده انتظامي استان چهارمحال و بختياري تصريح كرد: با تحويل اشياء مذكور به اداره كل ميراث فرهنگي استان، کارشناسان اين اداره، اشياء مورد نظر را داراي ارزش تاريخي و متعلق به قرن هشتم و نهم هجري اعلام كردند.

ياري خاطرنشان کرد: اين اموال، آثار باستاني و ميراث ملي ايران است و پليس نخواهد گذاشت در اختيار قاچاقچيان و افراد سودجو قرار گيرد از اين رو از تمام مردم درخواست مي شود هرگونه اطلاع خود از فعاليت قاچاقچيان ميراث فرهنگي را براي اقدام سريع و ضربتي پليس از طريق ارسال پيامك يا تماس تلفني به فوريت هاي پليسي 110 گزارش كنند.

 

 

کد خبر 494229

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =