حسین پاکدل، به مناسبت درگذشت، محمدعلی اینانلو، نوشته‌ای در اینستاگرام منتشر کرد. علاوه بر سال‌ها دوستی، پاکدل با محمدعلی اینانلو در برنامه «اینجا ایران است» و مجله «طبیعت»‌ همکاری داشته است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، حسین پاکدل، محمد اینانلو را ده‌ها تن در یک پیکر توصیف کرد و  نوشت: محمد اينانلو؛ نويسنده، كارگردان، بازيگر، محقق، مترجم، معلم، فيلمساز، مكتشف، جهانگرد، ورزشكار، شكارچى، شكاربان، گياه شناس، سنگ شناس، جانورشناس، باستان شناس، قوم شناس، زبان شناس، تهيه كننده و برنامه ساز، عكاس، تصويربردار، روزنامه نگار، مجرى و كارشناس زبده راديو تلوزيون، مفسر ورزشى بخصوص واليبال، شنا، واترپلو، تيراندازى و... از همه اين ها مهمتر محمد رفيقى تا هميشه بود.

نوشته کامل حسین پاکدل به این شرح است:

«محمد هم رفت.
محمد بعد از سالها تلاش بى وقفه رفت.
محمد خستگى را به زانو در آورد و رفت.
او خواب و استراحت را نمى شناخت. هميشه در راه بود. مقصد محمد همان راه بود و مسير. مردى اهل كشف و شهود از ذره ذره هستى. محمد يك تنه يك فرهنگنامه دانش و بينش بود. جهانديده بود و بى دريغ. دوست و همپا. با معرفت و با مرام. محمد كه بود تو فكر مى كردى تنها نيستى حتى اگر از تو فرسنگها دور بود. هميشه بود كه با اشارتى يار و ياور باشد. محمد از جنس طبيعت بود. اهل كوه و كوير و سختى. شجاع و نترس و صريح. محمد يگانه بود.
محمد با تمام يگانگى، يكى نبود؛ ده ها تن بود در پيكر يك تن. محمد اينانلو؛ نويسنده، كارگردان، بازيگر، محقق، مترجم، معلم، فيلمساز، مكتشف، جهانگرد، ورزشكار، شكارچى، شكاربان، گياه شناس، سنگ شناس، جانورشناس، باستان شناس، قوم شناس، زبان شناس، تهيه كننده و برنامه ساز، عكاس، تصويربردار، روزنامه نگار، مجرى و كارشناس زبده راديو تلوزيون، مفسر ورزشى بخصوص واليبال، شنا، واترپلو، تيراندازى و...


از همه اين ها مهمتر محمد رفيقى تا هميشه بود. زمانى كه مجله طبيعت را در مى آورد يك صفحه به من داده بود در مورد درس‌هاى مدرسه طبيعت بنويسم كه تا مجله دستش بود مى نوشتم. زمانى كه برنامه" اينجا ايران است" را به اتفاق احمد شيشه گران براى جام جم مى ساختيم؛ با محمد صحبت كردم بخش ايرانگردى آن را بسازد كه ساخت و عالى ساخت.
باور دارم كه محمد با اين كه رفت، تا هميشه هست؛ در تمام آثارش و در خاطره يك ملت.چه زيانى كرديم ما با رفتنش.»

محمدعلی اینانلو ، مجری، روزنامه‌نگار و کارشناس محیط زیست، صبح امروز ، 12 دی ماه،‌ در بیمارستان آتیه تهران بر اثر ایست قلبی درگذشت.

58۲۴۸

 

کد خبر 494995

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام DE ۱۳:۱۲ - ۱۳۹۴/۱۰/۱۲
    9 9
    من که دکتری زبانشناسی دارم تا حالا اسم ایشون را به عنوان زبانشناس نشنیده بودم...درست نیست که این هم شناس شناس دنبال نام این بزرگوار بیارید... خدا رحمتشون کنه...همانند ایشون نداریم..
  • امیرحسین IR ۱۹:۰۶ - ۱۳۹۴/۱۰/۱۲
    12 0
    از شمار دو چشم یک تن کم وز شمار خرد هزان بیش

آخرین اخبار