اسماعیل عامری گلستان، در نشست ستاد گیاهان دارویی استان اظهار داشت: برای تعیین سهم این استان در توسعه کشت گیاهان دارویی، بایستی سند گیاهان دارویی استان با توجه به سند ملی تهیه شود.
وی تأکید کرد: در سند گیاهان دارویی، بایستی طب سنتی، مطابق با نقشه علمی کشور و به تصویب شورایعالی انقلاب فرهنگی برسد.
عامری گلستان افزود: تقویت بخش خصوصی و شرکت های دانش بنیان، می توانند در رسیدن به اهداف این سند در افق 1404 نقش مهمی داشته باشند.
وی تصریح کرد: برای تهیه سند گیاهان دارویی چهارمحال و بختیاری، باید اقدامات استانی براساس راهبردهای علمی تعریف و توجه به وجود بازار و درآمد استانی در اولویت قرار داده شود.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی چهارمحال و بختیاری بیان داشت: دستگاه های اجرایی استان در راستای کشت، حفاظت و نگهداری، بسته بندی و برند سازی گیاهان دارویی در استان برنامه های علمی و اجرایی خود را ارائه دهند.
وی اضافه کرد: توجه به کمی کردن ارقام در سند استانی و اختصاص اعتبارات زیربنایی، مهمترین برنامه های چهارمحال و بختیاری در راستای توسعه سهم این استان در کشت گیاهان دارویی است.
به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری استان پایلوت توسعه کشت گیاهان دارویی در کشور است و زیرساخت های لازم برای راه اندازی هرباریوم گیاهان دارویی زاگرس در چهارمحال و بختیاری مانند آب، برق و گاز هم اکنون در سایت 45 هکتاری مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان واقع در شهرکرد آماده شده است.
در استان چهارمحال و بختیاری دو هزار و 60 گونه گیاه دارویی رویش دارد که از این تعداد 960 گونه انحصاری این استان است.
هر باریوم محلی است که در آن نمونه های خشک شده گیاهان را به شیوه های علمی خاص نگهداری می کنند.
ایرنا نوشت ، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی چهارمحال و بختیاری گفت: درصد سهم این استان در توسعه گیاهان دارویی، باید متناسب با اهداف افق 1404 در سطح ملی مشخص شود.
کد خبر 495360
نظر شما