ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، در تماسی تلفنی با ماتئو رنزی، نخست‌وزیر ایتالیا،‌ درباره مسائل مختلف از جمله تنش‌های اخیر در روابط ایران و عربستان سعودی و نیز همکاری میان روسیه و ایتالیا گفتگو کرد.

تسنیم نوشت: سرویس مطبوعاتی کرملین اعلام کرد گام‌های لازم برای هماهنگی در نبرد علیه تروریسم یکی دیگر از موضوعات مورد گفتگو میان پوتین و رنزی بود.

در بیانیه کرملین اعلام شده است: "در تبادل نظرات درباره مسائل عمده بین‌المللی، تمرکز اصلی بر روی راه‌حل مناقشه سوریه و همچنین وضعیت پیش آمده در روابط سوریه و عربستان قرار داشت. در این حوزه، اهمیت هماهنگی نزدیک تلاش‌ها در نبرد علیه تروریسم بین‌المللی مورد تأکید قرار گرفت."

ولادیمیر پوتین و ماتئو رنزی درباره اهمیت تداوم همکاری‌های دو کشور در حوزه پروژه‌های انرژی نیز گفتگو کردند.

5050

کد خبر 497131

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین