میزان نوشت: زوایای تازه ای از همکاری عربستان و ترکیه در سرنگون کردن جنگنده سوخوی 24 روسیه بر فراز سوریه آشکار شد.

 زوایای تازه ای از همکاری عربستان و ترکیه در سرنگون کردن جنگنده سوخوی 24 روسیه بر فراز سوریه آشکار شد و " آلکسی لئونکف" کارشناس امور نظامی روسیه گفت: هواپیمای آواکس عربستان در سرنگونی این جنگنده با ترکیه همکاری کرده است.
به گزارش  پایگاه خبری " ولتر نت"، این کارشناس روس افزود: علاوه بر نقش سازمان پیمان آتلانتیک شمالی ( ناتو)  در سرنگونی جنگنده روس با کمک ترکیه، هواپیمای اطلاعاتی آواکس عربستان نیز در این حمله، به ارتش هوایی ترکیه راهنمایی داده است.

جنگنده سوخو-24 روسیه توسط نیروی هوایی ترکیه در 3 آذر سال 94 و در خاک ترکیه سرنگون شد. پس از این اقدام؛ روسیه تحریم هایی را علیه ترکیه اعمال کرده و روابط دو کشور به پایین ترین سطح از دوران پس از فروپاشی شوروی کاهش یافته است.

جنگنده روس توسط هواپیماهای ارتش ترکیه بر فراز خاک سوریه سرنگون شده است.

49310

کد خبر 497421

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 6
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • 001 IR ۱۲:۰۲ - ۱۳۹۴/۱۰/۱۹
    71 16
    یک صفحه اینترنتی چیزی رو ثابت نمی کنه ...
    • بی نام A1 ۱۴:۵۸ - ۱۳۹۴/۱۰/۱۹
      6 9
      این که آواکس عربستان همکاری کرده جوک ساله
  • بی نام A1 ۱۴:۵۳ - ۱۳۹۴/۱۰/۱۹
    7 6
    هواپیما در خاک سوریه سرنگون شد.
  • بی نام A1 ۱۴:۵۳ - ۱۳۹۴/۱۰/۱۹
    6 2
    يبار نوشتيد تو خاك تركيه سرنگون شده بعد آخرش گفته تو خاك سوريه سقوط كرده .الآن دقيقا كجا سقوط كرده بود،.
  • بی نام A1 ۱۴:۵۴ - ۱۳۹۴/۱۰/۱۹
    5 2
    عجب دل خوشی ، اتکا به این گونه مطالب دردی از ما و شما دوا نخواهد کرد. قراره اثبات بشه که ترکیه و عربستان کاملاً باهم هماهنگ هستند؟ یا بناست اثبات بشه که روسیه به راحتی در دام مشترک عربستان و ترکیه افتاده؟
  • بی نام IR ۱۶:۲۹ - ۱۳۹۴/۱۰/۱۹
    20 11
    خوب کاری کرده.با هم باید این روسهای خائنو فلج کنن.دمشون گرم

آخرین اخبار