به گزارش خبرآنلاین البرز و به نقل از پایگاه خبری مدیریت شهری کرج در این مراسم معاون فرهنگی اجتماعی شهرداری کرج در تشریح ویژگی های این طرح اظهار داشت:برنامهریزی برای فعالیتهای فرهنگی نیازمند شناختی عمیق، دقیق و قابل استناد است؛ اطلس فرهنگی اجتماعی کرج که بیش از یک سال برای تولید آن تلاش شده، در همین راستا ایجاد شده است که در محیط GIS اطلاعات کالبدی و اجتماعی را ارائه میدهد.
وی افزود: این اطلس علاوه بر تحلیل اطلاعات کالبدی و اجتماعی این امکان را دارد که اطلاعات هر دو دسته را همزمان مورد تجزیه و تحلیل قرار دهد.
میروکیلی با بیان اینکه موضوع اجتماعی بخش مغفول مانده برنامهریزیهای شهری در عرصه فرهنگ محسوب میشود، گفت: در این اطلس جنسیت، سطح تحصیلات، سن، وضعیت تاهل، اشتغال و نیازهای آن منطقه به لحاظ کالبدی مشخص شده که با این سامانه قابل تجزیه و تحلیل است.
میروکیلی با اشاره به اینکه در این سامانه امکان دستیابی به سرانههای موجود و مورد نیاز وجود دارد، بیان کرد: حتی در دو قالب استاندارد شهرسازی (شعاع سرویسدهی) و شعاع بهینه که بر اساس تحقیقات این معاونت به دست آمده، قابلیت ارزیابی این موضوع وجود دارد که چه فضاهایی تحت پوشش خدماتدهی سرانه فرهنگی و چه سطوحی در این پوشش قرار دارند.
وی اظهار داشت: تعداد نفرات و خانوادههای واقع در سطح سرویسدهی و خارج از آن با انواع دستهبندی قابل گزارشگیری است.
میروکیلی با اشاره به اینکه سایر قابلیتهای این سیستم مانند قابلیتهای GIS قابل افزایش است، افزود: این اطلس اجتماعی و فرهنگی با قابلیت گزارشگیری، نمونه مشابهی در سطح کشور ندارد.
نظر شما