مهر نوشت: ریختن تفاله چای از طبقه دوم ساختمان به درگیری مرگباری منجر شد که طی آن جوان ۳۲ساله به کام مرگ فرو رفت و اعضای بدن مقتول بعد از تایید مرگ مغزی از سوی خانواده‌اش اهدا شد.

شامگاه ۱۵ دیماه امسال از طریق مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ وقوع یک فقره درگیری در خیابان احمدی - نبش خیابان چنگیزی به کلانتری ۱۶۱ ابوذر اعلام شد.

با حضور مأموران کلانتری در محل و انجام بررسی‌های اولیه مشخص شد جوانی بنام مهدی . م ( ۳۲ساله ) بر اثر اصابت ضربه جسم سخت به سرش بیهوش و برای درمان از سوی عوامل اورژانس به بیمارستان منتقل شده است.

پرونده در اداره دهم پلیس آگاهی

با وجود انتقال مصدوم صحنه درگیری به بیمارستان و انجام اقدامات درمانی، مهدی تنها مصدوم حادثه دو روز بعد از درگیری در محل کارش روی تخت بیمارستان به دلیل عارضه مغزی فوت کرد. با اعلام خبر فوت مرگ جوان به دلیل ضربانتی که در حین درگیری به سرش برخورد کرده بود، بلافاصله پرونده مقدماتی با موضوع قتل عمـد تشکیل شد و به دستور بازپرس شعبه هشتم دادسرای ناحیه ۲۷ تهران، پرونده در اختیار اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.

اظهارات متهم پرونده

متهم پرونده بنام بهمن (متولد ۱۳۴۷) که در زمان درگیری با چوب دستی ضربه‌ای را به سر مقتول وارد و باعث مرگ وی شده بود بلافاصله از سوی ماموران اداره آگاهی شناسایی و بازداشت شد. متهم در شرح ماجرای رخ داده در روز حادثه به کارآگاهان گفت: روز حادثه در مقابل مغازه بنگاه املاک خود که خانه مقتول و خانواده اش در طبقات دوم و سوم آن قرار دارد، ایستاده بودم که متوجه ریخته شدن تفاله چای از طبقات بالا شدم؛ این کار پیش از این نیز چندین بار از سوی مهدی ( مقتول ) انجام شده بود و با وجود تذکراتی که به او داده بودم کماکان و گاه و بیگاه ادامه داشت.

همزمان، برادر مهدی بنام محمدرضا در حال رفتن به داخل ساختمان بود؛ از او خواستم مهدی را صدا کند تا من با او صحبت کنم.

محمدرضا پس از شنیدن صحبت های من داخل ساختمان شد تا اینکه پس از نیم ساعت، مجددا تفاله چای از طبقه دوم روی موتورسیکلت من ریخته شد.

دیگر عصبانی شده بودم؛ تصمیم گرفتم تا آن شب موضوع را برای همیشه حل و فصل کنم؛ زنگ طبقه دوم را زدم و از مهدی خواستم تا بیرون بیاید اما زمانی که منتظر مهدی بودم، ناگهان مهدی به همراه برادرش در حالی که میله آهنی در دست داشتند از ساختمان بیرون آمده و به سمت من حمله ور شدند. چندین ضربه از سوی آنها به سمت من پرتاب شد و به همین علت، برای فرار از دست ضربات آنها به داخل مغازه رفتم و درب مغازه که از شیشه میرال ساخته شده بود را محکم گرفتم تا آنها وارد مغازه نشوند اما آنها با میله شروع به ضربه زدن به در مغازه کردند.

چوب دستی داخل مغازه را برداشته و به بیرون از مغازه رفتم تا مانع از شکستن شیشه شوم؛ درگیری من با مهدی و برادرش به داخل خیابان کشیده شد؛ هر دو نفر آنها با میله آهنی ضرباتی به سمت پرتاب کرده و باعث مجروح شدن من از ناحیه دست شده بودند.

ناگهان مهدی تعادلش را در حین درگیری از دست داد و به سمت زمین متمایل شد؛ در همین زمان، ضربه ای که به سمت آنها پرتاب کرده بودم به سر مهدی برخورد کرد که همان ضربه باعث مرگ مهدی شد.

تحقیقات ادامه دارد

سرهنگ کارآگاه آریا حاجی زاده ، معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ در ادامه با اعلام خبراهدای اعضای بدن مقتول از سوی خانواده اش به خبر نگار مهر گفت : با توجه به اعتراف صریح متهم و همچنین بررسی تصاویر صحنه بدست آمده از صحنه درگیری، متهم بهمن به عنوان متهم اصلی پرونده با قرار بازداشت موقت برای انجام تحقیقات تکمیلی در اختیار اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.

47237

کد خبر 499888

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 6
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام DE ۱۳:۵۴ - ۱۳۹۴/۱۰/۲۶
    2 0
    خدایا، چگونه زندگی کردن را به من بیاموز، چگونه مردن را خود خواهم آموخت. آخه مرگ به خاطر تفاله چای؟ ریختن تفاله چای در سال 94 به خیابان؟ البته خدا رحمتش کند که اینقدر خانواده خوش قلبی داشته که اعضای بدنش را اهدا کرده اند.
  • بی نام A1 ۱۴:۲۱ - ۱۳۹۴/۱۰/۲۶
    0 0
    معلومه که قتل عمدی نبوده
    • میلاد 4060 A1 ۱۵:۲۹ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۴
      0 0
      اتفاقا قتل عمد محسوب میشه چون عملش نوعا کشنده بوده چون با چوب به سرش زده هرچند اگه قصد کشتنش رو هم نداشته باشه
  • کریمیان IR ۱۵:۳۵ - ۱۳۹۴/۱۰/۲۶
    0 0
    بااظهارات اولیه کاملا درتناقضه دراعتراف اولیه اصلاصحبتی ازبرادرش ومیله آهنی وشکستن شیشه نبود..به جای این حرفاویک عمرعذاب وجدان حقیقت روبگووازخانواده اش طلب بخشش کن خانواده ای که وجودبخشش واهدااعضای عزیزشان رادارندوجودبخشیدن توراهم دارندپس بادروغ احساساتشان رابیشترجریحه دارنکن هرکس راهنماییت کرده اشتباهی یادت داده..
  • بی نام NG ۱۵:۳۹ - ۱۳۹۴/۱۰/۲۶
    0 1
    فقط اعدام. مردم نمیتونن خودشون رو کنترل کنن.
  • بینام IR ۲۱:۰۹ - ۱۳۹۴/۱۱/۱۰
    1 0
    دوستان من مهدی رو میشناختم این اقا کاملا دروغ میگن چون مهدی تنها بوده و اصلا چیزی دستش نبوده . این اقای بهمن با چوبه بیسبالی که برای دعوا کنار گذاشته بوده به سر مهدی ضربه زده و اصلا به دعوا نرسیده

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین