محمد علی حکیم*
عربستان سعودي، تركيه و همچنين قطر سعي دارند جنگ داخلي و مذهبي را در عراق يک بار ديگر شعله ور کنند، به ویژه که در این اواخر شاهد هستيم تعدادي از مساجد در شهرستان ديالي به آتش كشيده شده اند و اين نقشه عربستان و قطر و تركيه در كشيدن عراق به جنگی مذهبي بين ملت عراق است.
همان طور كه جنگ داخلي و مذهبي در سالهاي 2005 و 2006 با كمک بعضي كشورهاي عربي همجوار در عراق شروع شد و نا آرامي در عراق و به ویژه در بغداد همراه بود و هنگامي كه از دجله عبور مي كرديم شاهد بوديم روزانه بيش از 200 سر بريده در دجله انداخته شده بود و در آن سالها اين حوادث تلخ بود و همه اين جنگ داخلي عراق به خاطر كمكهاي بيش از حد عربستان سعودي به توريستهاي مجرم شکل گرفته است.
به نظر می رسد عربستان سعودي، تركيه و قطر بعد از باختن صحنه سياسي و نیروهای نفوذی آنها در عراق و بالاخص بعد از آزادي الرمادي توسط نيروهاي عراقي و ارتش عراق با كمک نيروهاي مردمي (الحشد الشعبي) اين كشورها سعي دارند در منطقه آزاد شده ديالي و شهرستانهاي مجاور توسط نيروهاي آنها و جاسوسان و غيره دست به سوزاندن بعضي مساجد كرده تا بار ديگر به جنگ داخلي و مذهبي بين سني ها و شيعيان را دامن زنند.
به نظر می رسد این حرکات می تواند نشات گرفته از یک توطئه باشد تا این بازیگران خارجی نقشه خود را برای تاسیس اقلیم سنی عملی کنند. ضمن اینکه باید توجه داشت این اواخر برخی از سیاستمداران سنی هم از ایده تشکیل اقلیم سنی استقبال کردند و به بهانه های گوناگون از طرح تجزیه عراق سخن به میان می آورند.
با این وجود بعید است مردم عراق از چنین طرحی استقبال کنند و در مقابل چنین توطئه هایی می ایستند و اجازه نمی دهند بازیگران خارجی چنین طرح هایی را برای آنها پیاده سازند. با سیاست های حکیمانه مردم عراق و مرجعیت شریف نجف اشرف، تمام توطئه های خبیثانه آمریکا و برخی کشورهای عربی همجوار عراق ناکام باقی خواهد ماند و همچنان عراق کشوری پایدار و با ثبات با وجود همه طوایف و مذاهب باقی خواهد ماند.
*مدير خبركزاري النخيل عراق
2350
نظر شما