معاون عملیات هوانوردی و امور بین الملل سازمان هواپیمایی کشوری از حضور نمایندگان ایرلاین انگلیسی بریتیش ایروز از روز گذشته در ایران خبرداد و گفت: نمایندگان این ایرلاین انگلیسی آمادگی خود برای راه اندازی پرواز مستقیم لندن-ایران در دو ماه آینده اعلام کردند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از وزارت راه و شهرسازی، «محمد خداکرمی» با بیان اینکه پرواز مستقیم بین تهران و لندن توسط شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی (هما) درحال حاضر انجام می شود، افزود: شرکت هواپیمایی بریتیش ایرویز از حدود پنج سال پیش به دلیل تحریم ، پرواز مستقیم خود به ایران را قطع کرده بود.

وی درباره زمان راه اندازی این پرواز گفت: از گذشته، یادداشت تفاهم بین دو کشور درباره انجام پرواز مستقیم وجود داشته است.

خداکرمی ادامه داد: شرکت های هواپیمایی ایرفرانس و کی.ال.ام فرانسه نیز برای راه اندازی پرواز مسقتیم خود به ایران اعلام آمادگی کردند و در آینده نزدیک پرواز مستقیم راه اندازی می شود.

پیش از این نیز معاون عملیات هوانوردی و امور بین الملل سازمان هواپیمایی کشوری گفته بود، شرکت های هواپیمایی ایرفرانس، K.L.M و بریتیش ایرویز، در مکاتبه ها و جلسه با سازمان هواپیمایی کشوری، برای راه اندازی پروازهای خود اعلام آمادگی کردند و در دو تا سه ماه آینده پروازهای خود به مقصد کشورمان را راه اندازی می کنند.

خداکرمی همچنین از آمادگی شرکت های هواپیمایی اسپانیایی، ژاپنی و ایرایژیای مالزی برای حضور در حمل و نقل هوایی ایران خبرداده بود.

پیش از این عباس آخوندی، وزیر راه و شهرسازی گفته بود که ایران از همکاری با شرکت های هوانوردی همه کشورها، به جز رژیم صهیونیستی، استقبال می کند.

22339

 

کد خبر 504063

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 10
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بینام A1 ۱۵:۳۹ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۷
    28 0
    پروازهای مستقیم خیلی به صنعت توریسم واشتغال زایی کمک میکنه....خیلی از کشورا صنعت توریسم از منابع مهم اقتصادی کشورشون هست....امیدوارم با درایت وتدبیر این دولت باعث کاهش ایران هراسی مردم دنیا بشیم تا جهان بفهمه ما اونجور که فک میکنن نیستیم....ما که جوونیمون با بدبختی گذشت حداقل بچهای نسل جدید مثل ما نشن
  • چوپان IR ۱۶:۴۸ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۷
    8 1
    کی ال اک برای هلنده
    • اميد GB ۰۲:۰۶ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۸
      7 0
      كى ال ام چند وقته با ايرفرانس ادغام شده دليلشو نميدونم حتى رو هواپيماهاى كى ال ام ارم ايرفرانس هم هست
  • بی نام CH ۱۷:۰۰ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۷
    7 0
    ژنو تهران مهمتره الان
  • بی نام US ۱۷:۰۷ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۷
    30 0
    فرودگاه امام اصلا گنجایش و زیر ساخت لازم برای مدیریت تعداد پرواز و ایرلاین های بیشتر رو نداره. همین الان دچار کلی مشکلات از جمله پارکینگ و آسانسور هست. این مشکلات از بدوی ترین امکاناتی هستند که یک فرودگاه قبل از هر چیز دیگری لازم داره ولی متاسفانه این فرودگاه در حد و اندازه یک فرودگاه داخلی است.
  • بی نام A1 ۱۷:۴۷ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۷
    5 1
    البته تلفظ درستش ایرویز هست نه ایروز,خخخخخخخخخخخخخخخخ
  • بی نام RO ۱۷:۵۸ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۷
    6 3
    کی ال ام برای هلنده نه فرانسه
    • بی نام AT ۰۰:۱۴ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۹
      0 0
      بووود الان مال فرانسه است
  • بی نام A1 ۰۳:۰۶ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۸
    3 24
    به به ماموریت برای ملکه با بریتیش ایرویز مستقیم هواپیما غلغله میشه
    • بی نام A1 ۰۴:۳۸ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۸
      18 0
      خودت هم فهمیدی چی گفتی؟

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین