دبیر هیئت بازرسی انتخابات استان کرمانشاه از ابلاغ حکم رسیدگی خارج از نوبت به تخلفات انتخاباتی برای 31 قاضی در استان خبر داد.

به گزارش خبرآنلاین،حجت‌الاسلام عبدالله عزیزی عصر امروز در جلسه توجیهی آموزشی اعضای هیئت‌های بازرسی انتخابات استان کرمانشاه اظهار کرد: وزارت کشور به عنوان مأمور اجرای قانون انتخابات و مسئول برگزاری و حسن اجرای آن امسال تصمیم گرفته از تمام ظرفیت‌های خود در این زمینه بهره بگیرد.

وی با بیان اینکه امسال به ازای هر صندوق اخذ رأی یک نفر بازرس در فرآیند انتخابات وجود دارد، افزود: به ازای هر 20 صندوق اخذ رأی نیز امسال یک سربازرس در فرآیند انتخابات حضور دارد و بازرس ویژه استان‌ها هم از سوی وزارت کشور تعیین می‌شود.

دبیر هیئت بازرسی انتخابات استان کرمانشاه، فرمایشات رهبر معظم انقلاب در مورد اینکه رأی حق‌الناس است را یادآور شد و خاطرنشان کرد: دست‌اندرکاران و به‌ویژه بازرسان نباید له یا علیه افراد و کاندیدها صحبتی داشته باشند.

عزیزی ادامه داد: در مفاد قانون انتخابات مصادیقی از جرائم و مجازات‌ آنها به صورت شفاف تدوین و همچنین موازینی وضع شده است که عدم رعایت آنها توسط مسئولان مربوطه تخلف محسوب می‌شود.

وی ماده 79 قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی را مورد اشاره قرار داد و گفت: تخلفات شخصیت‌های حقوقی و دست‌اندرکاران امر انتخابات و بازرسان جزو تخلفات اداری محسوب می‌شود.

دبیر هیئت بازرسی انتخابات استان کرمانشاه با اشاره به ماده 4 قانون نظارت شورای نگهبان بر انتخابات مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: کیفیت نظارت بر انتخابات از طرق مختلفی از جمله گزارش‌های وزارت کشور و بازرسی‌ها آن پیش‌بینی شده است.

عزیزی هدف از راه‌اندازی سامانه هوشمند بازرسی انتخابات را تحقق حسن اجرای انتخابات عنوان کرد و ادامه داد: بر اساس ماده 17 قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی محاکم صالحه قضایی موظف‌اند به تخلفات و جرائم انتخاباتی به صورت فوق‌العاده و خارج از نوبت رسیدگی کند.

وی از ابلاغ جکم رسیدگی به تخلفات و جرائم انتخاباتی به صورت فوق‌العاده و خارج از نوبت حکم برای 31 قاضی در سطح استان کرمانشاه خبر داد و گفت: یک هزار و 514 صندوق اخذ رأی در سطح استان کرمانشاه وجود دارد که در کنار هر صندوق ثابت و سیار باید یک بازرس مستقر باشد.

دبیر هیئت بازرسی انتخابات استان کرمانشاه، هیئت بازرسی استان و شهرستان‌ها و بازرسان را ارکان شبکه بازرسی انتخابات برشمرد و افزود: به منظور ارتباط نظام‌مند هر یک از ارکان فوق و اطلاع‌رسانی صحیح و به موقع با ارائه گزارش‌های لحظه‌ای، سامانه سهبا در ستاد وزارت کشور ایجاد شده به نحوی که امکان ارتباط برخط تمامی ارکان مذکور با یکدیگر حسب طبقه‌بندی ابلاغی میسر شود.

عزیزی سپس به بیان شرح وظایف هیئت‌های بازرسی انتخابات پرداخت و بیان داشت: کنترل جریان انتخابات در سطح شهرستان‌ها، حصول اطمینان از انجام صحیح و به موقع وظایف قانونی، شناسایی و معرفی سربازرسان و وارد کردن اطلاعات و مشخصات اعضای هیئت‌ها از جمله وظایف این هیئت‌هاست.

وی، وارد کردن اطلاعات و مشخصات اعضای هیئت‌ها، برگزاری جلسات توجیهی و آموزش مورد نیاز بازرسان، پیش‌بینی و تأمین امکانات مورد نیاز استان، پایش و کنترل گزارش‌های ثبت شده در سامانه سهبا، تکمیل فرم‌ها و اجرای مقررات و دستورالعمل‌های ابلاغی هیئت مرکزی بازرسی انتخابات و... را از دیگر وظایف هیئت‌های مذکور برشمرد.

 

کد خبر 504961

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 5 =