به گزارش خبرگزاری یونهاپ، ایران و کره جنوبی به توافق رسیده اند تا مبادلات تجاری خود را همچنان با وون پول ملی کره ادامه دهند و همچنین به دنبال روش جایگزینی برای پرداخت ها باشند.
خبرگزاری یونهاپ به نقل از مقام های رسمی دولت کره جنوبی افزود: ایران و کره جنوبی درباره استفاده از سایر ارزها از جمله یورو ، یوان چین و ین ژاپن برای پرداخت های دوجانبه مذاکره کرده اند.
با توجه به اجرای رسمی برجام و لغو تحریمهای بین المللی علیه ایران، اکنون تهران قصد دارد تا روابط بین المللی خود را احیا کند و شرکتهای خارجی را برای سرمایه گذاری در اقتصاد جذب کند. کره جنوبی نیز قصد دارد روابط اقتصادی خود را با ایران از سر بگیرد. ایران ذخایر غنی نفت و گاز در اختیار دارد و کره جنوبی یکی از مشتریان بزرگ نفت ایران به شمار می رود.
52310
نظر شما