سایت تابناک یادداشت حجت‌الاسلام والمسلمین محمد مطهری فرزند استاد شهید مطهری را منتشر کرد.

مطهری نوشت: «در 9 بار انتخابات برگزارشده مجلس از ابتدای انقلاب، میزان مشارکت مردم در کل کشور حدود 60 درصد و در تهران جز در سه مورد، 50 درصد بوده است که در مقایسه با کشورهای دیگر قابل قبول است. اما نکته اینجاست که در همه این مدت، تقریبا همه کسانی که در رادیو یا تلویزیون با آنان مصاحبه شده، گفته‌اند در انتخابات شرکت می‌کنند. روشن است که مبدع این شیوه، مسئولان فعلی صدا و سیما نیستند؛ روالی است از گذشته و با چند دهه سابقه.»

«علت این پدیده عجیب یعنی آمار رسمی 60 درصدی از یک طرف و مصاحبه‌های یکدست صد در صدی از طرف دیگر، از چهار حال خارج نیست:

۱. از هر 10 نفر ایرانی، چهار نفر در جلوی دوربین رنگ عوض می‌کنند، حال یا از روی نفاق یا از روی ترس. اگر این فرض درست باشد، با توجه به اینکه ضریب مشارکت بر همگان روشن است، هدف از پخش مصاحبه‌های یکدست، اثبات نفاق و ترس بسیاری از ایرانیان است.

۲. کسانی که در انتخابات شرکت نمی‌کنند، جلوی دوربین با آسودگی خاطر و صداقت، عدم شرکت خود را اعلام می‌کنند ولی تلویزیون همه را سانسور می‌کند. در این فرض، هدف از پخش مصاحبه‌های یکدست این است که به مردم خوب حالی کنیم که ما اهل سانسور هستیم و «مردم» کسانی هستند که حتما در انتخابات شرکت می‌کنند و بقیه «نامردم» هستند.

۳. کسانی که در انتخابات شرکت نمی‌کنند، اصلا حاضر به گفت‌وگو با تلویزیون نیستند چون یقین دارند پخش نمی‌شود. طبق این فرض، بخش قابل توجهی از مردم به رسانه ملی بی‌اعتماد بوده و عطایش را به لقایش بخشیده‌اند.

۴. تلویزیون تا یقین نداشته باشد کسی پاسخش درباره شرکت در انتخابات مثبت است، با او مصاحبه نمی‌کند. در این فرض «مصاحبه با مردم رأی‌دهنده» تحت عنوان «مصاحبه با مردم» به خورد مردم داده می‌شود.

وجدان خود را قاضی کنیم. به کدامیک از چهار فرض بالا رضایت داده‌ایم و به چه قیمتی؟ آیا هر کدام از فروض چهارگانه درست باشد مصداق واضح (با اعتذار) «تف سر بالا» نیست؟

اساسا خوب است مسئولان از خود بپرسند که پخش این نوع مصاحبه‌ها برای جذب چه افرادی است؟ بسیج کرمان؟ طلاب قم؟ خانواده‌های شهدای اصفهان؟ رزمندگان جان برکف اهواز؟ سپاهیان بوشهر؟ اساتید بسیجی تبریز؟ یعنی اگر این مصاحبه‌های یکدست پخش نشود این افراد در انتخابات شرکت نمی‌کنند؟!

اگر مقصود عقلانی پشت این مصاحبه‌هاست، این هدف نباید چیزی جز تشویق افراد بی‌تفاوت و حتی مخالف نظام به مشارکت در انتخابات باشد. آیا پخش مصاحبه‌هایی که هم رسانه ملی و هم مردم می‌دانند نشان‌دهنده نظر همه طیف‌های مردم نیست و به نام نظر کل مردم پخش می‌شود، می‌تواند افراد مخالف یا حتی بی‌تفاوت را پای صندوق رأی بکشاند؟ این عدم صداقت با مردم نه‌تنها باعث جذب بی‌تفاوت‌ها و مخالفان نمی‌شود بلکه برخی افراد مصمم را هم برای رأی‌دادن به تردید می‌اندازد. من نمی‌فهمم از انکار اینکه نظام ما منتقد و مخالف در میان طبقات مختلف دارد چه سودی می‌بریم جز اینکه بر تعدادشان می‌افزاییم؟

لطفا کسی مرا راهنمایی کند: آیا مخالف‌نداشتن یعنی حق‌بودن؟ آیا مخالف‌داشتن یعنی باطل‌بودن؟ پس طبق این نگرش، نعوذ بالله خداوند که حق مطلق است، اولین ناحق است چون صد‌ها بار از مخالفان خود در قرآن سخن گفته و اصل وجودشان را نیز تایید کرده است.

خوشبختانه اخیرا چند بار رهبر انقلاب در سخنان خود مخالفان نظام و مخالفان خود را خطاب قرار داده و آنان را به پای صندوق‌ها دعوت کرده‌اند. آیا معنا دارد که ولی فقیه و بالا‌ترین مقام کشور با ارائه استدلال و با تواضع، برای مخالفان خود و نظام، کارت دعوت شرکت برای انتخابات بفرستد اما رسانه ملی در تبلیغاتش وجود دریافت‌کنندگان کارت را از اساس انکار کند؟!

چه جفای بزرگی است که تلویزیون فقط منعکس‌کننده نظرات انقلابیون و طرفداران نظام باشد و بزرگ‌تر از این جفا، این خیانت است که عده‌ای «رهبر انقلاب» را بر خلاف سیره ایشان تبدیل به «رهبر انقلابیون» کنند. بد‌تر آنکه چنین القا کنند که ایشان به صرف انقلابی‌بودن این افراد و در روز مبادا به کار آمدن، موافق اجرای عدالت در مورد انقلابی‌ها، در صورت ارتکاب هر نوع خطایی نیستند. گویی «انقلابی باش، هر چه خواهی کن!». چنین القائات نادرستی ممکن است صد‌ها هزار نفر را جذب کند اما میلیون‌ها نفر را دفع خواهد کرد.

مسئولان محترم دقیقا در این نکته بیندیشند که این مصاحبه‌های یکدست نه‌تنها نشان‌دهنده نوعی بی‌احترامی و نداشتن سعه صدر نسبت به مردمی است که در انتخابات شرکت نمی‌کنند، بلکه اساسا توهین به «رأی‌دهندگان» است. چرا؟ برای اینکه به زبان حال به مردم شرکت‌کننده در انتخابات می‌گوید شما آنقدر دهن‌بین و سست‌عقیده و سطحی هستید که اگر حتی یک نفر هم بگوید در انتخابات شرکت نمی‌کند، روی تصمیم شما تأثیر منفی می‌گذارد؛ لذا فقط نظرات موافقین را پخش می‌کنیم. آیا این است معنای فهیم‌دانستن مردم؟

جالب اینجاست که سیاست‌گزاران رسانه برای جذب بیشتر مردم، از نگرش‌های زیانبار سانسوری و امنیتی خود کوتاه نمی‌آیند اما از عقاید دینی خود به سادگی کوتاه می‌آیند، گویی دیواری کوتاه‌تر از دیوار دین وجود ندارد! به همین دلیل است که با عدم صداقت، برای بازارگرمی در ایام انتخابات، سراغ بدحجاب‌ها و تقریبا بی‌حجاب‌ها می‌روند. اگر برای مقاصد خودشان از دختران بزک‌کرده استفاده کنند هم عین شرع است و هم غوغا و اگر دیگران استفاده کنند هم ضد شرع است و هم واویلا! دختر بزک‌کرده با فکل‌های پریشان هر جا اراده کنند نشان‌دهنده عمق نفوذ انقلاب است و هر جا اراده نکنند، نشان‌دهنده عمق رسوخ ابتذال!

اگر واقعا به دنبال افزایش مشارکت مردم در انتخابات هستید، به جای آنکه فکل‌های بیرون‌آمده از زیر روسری‌ها را به نمایش درآورید، حرف‌های بیرون‌آمده از دل بخشی از مردمی که در انتخابات شرکت نمی‌کنند و اصل وجودشان در مصاحبه‌های رسانه ملی درباره انتخابات مورد انکار قرارگرفته است را به نمایش گذارید.

با خطاب حکیمانه اخیر رهبر انقلاب، رسانه ملی به جای آنکه عمده کار تبلیغاتی‌اش کالبدشکافی این مسأله باشد که چرا عده‌ای رأی نمی‌دهند و درد دل آنان را پخش کند و از مسئولان پاسخ بخواهد، هر روز به زبان حال این پیام را می‌دهد: «رأی نمی‌دهی، پس نیستی!». فکر می‌کند با گردآوردن 100 مجری زیر برج آزادی و گفتن صدباره «من رأی می‌دهم، تو رأی می‌دهی» و پخش چند موزیک هیجانی، دعوت بسیار مؤثری انجام داده است. این روش‌ها برای تشویق کودکان دبستانی و حداکثر راهنمایی خوب است، نه در مواجهه با یک ملت فهیم.

امیدی به تغییر این سیاست‌ها که بر اساس چند پیش‌فرض غلط امنیتی بنا شده است باشد یا نباشد، هر ایرانی با هر فکر و گرایشی، اگر اندک تاملی کند در اینکه شرکت‌کردن در انتخابات در این برهه به نفع اوست نباید تردید به خود راه دهد.

طرفداران نظام با هر تعلق جناحی، نیازی به توجیه و ترغیب ندارند؛ هم انگیزه دینی دارند و هم انقلابی. اما بی‌تفاوت‌ها و مخالفان و حتی معاندان، نظری به اوضاع منطقه بیندازند. فراموش نکنیم ده‌ها و بلکه صد‌ها هزار خونخوار با آرزوی مسخره سر به نیست کردن مردان شیعه یا ایرانی و دست‌درازی به ناموسشان - که نمونه‌اش را در برخورد با زنان مظلوم ایزدی شاهد بودیم - سر بر بالش می‌گذارند؛ آرزویی که به لطف الهی به گور خواهند برد. اگر کسانی با عملکرد نظام، با عمامه و حتی با دین مشکل دارند، قطعا حاضر نیستند دشمنان، به این خاک طمع کنند؛ طمعی که با اوضاع امروز و مشارکت کم‌رمق در انتخابات در دل آنان تقویت می‌شود. دشمن که داخل بیاید، دیگر میان عمامه و کراوات، ساپورت و چادر، مدزده و بسیجی، لیبرال و سنتی تفاوتی قائل نیست.

بنابراین مخالف نظام اگر منطقی باشد، درک می‌کند که برای امنیت کشور بهتر است در انتخابات شرکت کند. بله، دل ما هم پردرد است. همه دیده‌ایم که متأسفانه برخی شروران خطرناک را به راحتی آزاد می‌کنند و دوباره و ده‌باره در قالب زورگیری یا تجاوز به جان این مردم می‌افتند و با کلیپ‌ها جولان می‌دهند. نیز می‌دانیم که بعضا این مسئولان عزیز بیشتر به فکر قلم‌ها و سخنرانی‌ها هستند تا قمه‌ها و نعره‌ها. اما این دلیل نمی‌شود که هر یک از ما از انجام آنچه به ارتقای امنیت کشور کمک می‌کند، دریغ کنیم. باید دعا کنیم کارهای شروران با معجزه‌ای نوعی حرکت بر ضد نظام تلقی شود. آن وقت است که برخورد بسیار جدی‌تری صورت خواهد گرفت.

این نوشته را با دو نکته به پایان می‌برم:

1. امیدوارم این یادداشت به سرنوشت مطلب قبلی من تحت عنوان «چرا نیت شیطانی اینقدر زود به تجاوز منجر می‌شود» دچار نشود. اخیرا مطلبی به طور بسیار وسیع در شبکه‌های اجتماعی تحت عنوان «این مقاله از مجتبی مطهری فرزند کوچک شهید مطهریه» منتشر شده است. مطلب مذکور فقط تا نیمه اول آن یعنی تا قبل از «نماز صبح، رادیو را باز می‌کنید» از بنده حقیر محمد مطهری است و بقیه آن جعلی است که در یک اقدام غیراخلاقی به من (آخرین فرزند شهید مطهری) نسبت داده شده است. از خوانندگان محترم می‌خواهم که صحت و سقم مطالب منتسب به بنده را از کانال تلگرام اینجانب به شناسه (m_motahari) یا سایت‌های معتبر خبری پیگیری کنند.

۲. اگر نمی‌خواهیم سخن بخش بزرگی از جامعه را پخش کنیم، لااقل بگوییم مصاحبه با «رأی‌دهندگان». چرا القا می‌کنیم با همه مردم از همه طیف‌ها مصاحبه شده است؟ گر چه راه صحیح‌تر و قطعا بسیار مؤثر آن است که سخن آنان را که نمی‌آیند بشنویم و با جدال احسن با آنان سخن بگوییم تا یک بار هم که شده آینه تبلیغات ما نه بخشی از جامعه بلکه همه مردم را نشان دهد، ولو آن بخش همراه ما، در اکثریت باشند.

رویکرد رسانه ملی به خوبی پاسخ این پرسش را می‌دهد که چرا شبکه‌های اجتماعی در کشورهای دیگر با «استقبال» مردم مواجه می‌شود و در ایران با «هجوم» مردم. آری، وقت آن است که این سخن چاره‌ساز حضرت ختمی‌مرتبت را باور کنیم: النجاه فی الصدق؛ ضرر نمی‌کنیم.»

 

1717

کد خبر 510489

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 55
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • مقتدایی A1 ۰۴:۲۸ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    435 7
    عالی بود عالییییییییییی...
    • بی نام IR ۰۶:۲۸ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
      البته حاج آقا فرق تبلیغ و تحقیق رو نمی دانند انگار. اینجا برای نشان دادن واقعیت مصاحبه ها انجام نمی شود. برای تبلیغ مصاحبه انجام می شود
    • بی نام A1 ۰۶:۴۲ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
      135 4
      اگر اصلاحاتی میخواد بشهاول باید از سیمای میلی شروع بشه مردم دیگه حالشون به هم خورده
    • بی نام A1 ۰۷:۳۸ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
      5 40
      بنظر من صدا و سيما كار خودش را در حد يك حرفه اي تمام عيار بلده، بارها در ميان اطرافيان خودم كساني را ديدم كه وقتي برنامه هاي تلويزيون را نگاه ميكنند با همه چيز و همه كس و همه تبليغات آن مخالفند ولي روز انتخابات و ايام مشابه، مثل اونهايي كه هيپنوتيزم شده اند ميرن و طبق خواسته و تبليغات تلويزيون راي ميدن و يا مشاركت ميكنند و صد البته اين نشون دهنده اينه كه صدا و سيما ميدونه داره چكار ميكنه ولي ما مخاطبان نه.
    • سوری A1 ۰۸:۳۲ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
      11 1
      درود بر آقای مطهری...پیرو حقیقی مکتب انقلاب و رهبری.
  • مهدی A1 ۰۴:۳۰ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    5 533
    این فرزندان شهید مطهری چیزی جز مخالف خوانی بلدند یا نه خب حق گیریم حق با شما و این ایراد به صدا و سیما وارد خب خواهش میکنم یه همچنین تحلیلی هم در رابطه با شبکه های معاند و ضد نظام اسلامی بروید البته من درک میکنم که این تحلیلها در این زمان یعنی زمان انتخابات اونهم بر علیه صدا و سیما چیزی جز جنبه تبلیغاتی ندارد خب همینکه برادر علی مطهری هست خودش ولی همین رو به فرزندان شهید مطهری بگم بدونند که اگر همین صدا و سیما نبود الان تو خود ایران خیلیها حتی اسم شهید مطهری رو هم نشنیده بودند چه برسه که با افکار ایشان آشنا باشند
    • محمود IR ۰۵:۳۰ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
      113 1
      از دیدگاه علی علیه السلام مقوله عدالت چنان ارزشمند و پراهمیت است که نادیده گرفتن آن، ثبات اجتماعی را متزلزل می کند و شکست یک ملت را موجب می شود. و اجرای آن مایه پایداری و استحکام جامعه است: «العدل قوام البریّة و الظلم بوار الرعیّة.»13 یعنی: عدالت، مایه قوام و پایداری مردم است و ستم و ظلم، موجب هلاک ملت است . آیا شما تمام نه بلکه حداقل این مورد را در رفتار صدا وسیما میبینید؟
    • احمد A1 ۰۵:۴۰ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
      124 1
      آقا مهدی عزیز , جناب آقای مطهری یک واقعیت محض را بیان کردند تو چرا خودت را ناراحت می کنی . یک روز توی خیابان ولیعصر بالاتراز میدان ونک گزارش گر رادیو جلوی من را گرفت و خواست مصاحبه کنم در خصوص مواد مخدر و نقش نیروی انتظامی . گزارشگر اول میکروفون را خاموش کرد و نظر من را پرسید وقتی دید مطابق میلش هست و طبق خواسته اومیکروفون را روشن کرد و خواست که پخش زنده گزارش کند اما من در پخش زنده چیزی دیگری مطرح کردم وقتی خواستم یک واقعیت محض را بگم ناچارمصاحبه را قطع کرد
    • بی نام A1 ۰۵:۴۴ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
      108 8
      فرزند شهید مطهری چرا باید از شبکه ی ضد انقلاب ایراد بگیره ؟ پدر ایشان برای این مملکت و صدا و سیمای این مملکت شهید شده شبکه ی ضد انقلاب چه ربطی به ایشان داره که انتقاد بکنند؟
    • رضا IR ۰۵:۴۶ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
      134 4
      آقای مطهری ،کسی تلوزیون نگاه نمیکنه ول کن بابا .اینا به راه راست هدایت نمیشوند.
    • امیر IR ۰۶:۲۱ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
      32 3
      اشتباه مثبت دادم
    • یک ایرانی IR ۰۶:۲۱ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
      83 1
      اولاً آمار آرا باطله و سفید را هم از مشارکت رای دهندگان کم کنیدآ، اما مورد پنج را من بگم که از چهار مورد شما مهمتر است و آن اینکه درصد قابل توجهی از مردم عموماً بیننده صدا و سیمای میلی نیستند
    • بی نام IR ۰۷:۴۰ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
      18 0
      شهيد مطهري نيازي به صدا و سيما نداشت ..همانگونه كه به راديو تلويزيون ملي ايران نيازي نداشت.
    • فریبرز IR ۰۸:۰۳ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
      2 15
      بابا جان ما تا امروز فکر میکردیم شهید مطهری که کلی جاها رو بنامش کردن ستون نظامه حالا شما میگی صداوسیما اگه نبود کسی ایشونو نمیشناخت ...
  • سید IR ۰۴:۳۲ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    258 2
    به راستی که شما فرزندان استاد شهید مطهری در بیان واقعیات به شجاعت پدر شهیدتان رفته ائید .
  • بی نام A1 ۰۴:۳۳ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    126 1
    همه چزمان به همه چیزمان می آید و از این بهتر نمی شود
  • ابو قداره A1 ۰۴:۳۸ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    175 2
    همه گفته هاي آقاي مطهري عين واقعيت است
  • بی نام IR ۰۴:۴۲ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    158 2
    دم شما گرم...
  • بی نام IR ۰۴:۴۲ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    221 3
    صدا و سیما یکبار در مورد شرکت در انتخابات با خود من مصاحبه کرد ولی فقط چند جمله را که مطابق میل مصاحبه کنندگان بود پخش کرد. بعد از پخش تمام دوستان و آشنایان با ارسال پیامک و حضوری و تلفنی عمه مرا مورد لطف و مرحمت قرار دادند.
  • فرهاد A1 ۰۴:۴۳ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    80 2
    اینها اسرار مگو هستند
  • بی نام IR ۰۴:۴۶ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    90 2
    عالی بود.الحق که فرزند شهیدبزرگوار مطهری هستید.امثال شما وبرادر بزرگورارتان وزنه ای سنگین برای این انقلاب هستند.
  • ايراني IR ۰۴:۵۰ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    81 2
    رحمت به شيري كه خورديد بابا علي لقا هم خيلي با اصالته خدا رحمت كند شهيد مطهري را درود به او
  • بی نام IR ۰۴:۵۰ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    70 2
    احسنت
  • بی نام IR ۰۴:۵۱ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    67 3
    درود.اگر تهرانی بودم یا در در انجا سکونت داشتم حتما به تو رای می دادم اگر چه با برخی نظراتت موافق نیستم.
    • بی نام RO ۰۶:۳۷ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
      27 3
      این محمدوشونه و نامزد انتخابات نیست . اونی که میخوای بهش رای بدی علی شونه.
    • بی نام IR ۰۷:۲۳ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
      14 1
      این یادداشت از محمد مطهری هستفزند آخر شهید مطهری و کاندید مجلس برادرشون علی مطهری هست
  • بی نام A1 ۰۴:۵۵ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    91 1
    خوب بود . ولی تاثیری بر صدا و سیما نداره
  • بی نام IR ۰۴:۵۸ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    84 1
    احسنت بر شما که حقیقت را فدای مصلحت نمی کنید
  • حمید RO ۰۴:۵۸ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    70 1
    احسنت
  • بی نام A1 ۰۵:۰۳ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    80 0
    . کسانی که در انتخابات شرکت نمی‌کنند، اصلا حاضر به گفت‌وگو با تلویزیون نیستند چون یقین دارند پخش نمی‌شود. طبق این فرض، بخش قابل توجهی از مردم به رسانه ملی بی‌اعتماد بوده و عطایش را به لقایش بخشیده‌اند. ۴. تلویزیون تا یقین نداشته باشد کسی پاسخش درباره شرکت در انتخابات مثبت است، با او مصاحبه نمی‌کند. در این فرض «مصاحبه با مردم رأی‌دهنده» تحت عنوان «مصاحبه با مردم» به خورد مردم داده می‌شود.
  • ناشناس A1 ۰۵:۱۳ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    64 1
    واقعآ عالی بود
  • بی نام AT ۰۵:۱۴ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    87 0
    مطلبی متین و منطقی. با آنکه طولانی بود تمامش خواندنی است.
  • بی نام IR ۰۵:۱۶ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    70 4
    افرین بر فرزندان شجاع و آزاده ی استاد مطهری..
  • رعنا DE ۰۵:۲۲ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    31 0
    هر زمانى فرزندان ان شهيد مطهر سخن مى گويند به ديده جان قبول دارم چون واقع گرا وواقع بين بوده و در وجود شان نمودى از تملق وريا كارى نيست.
  • حمید A1 ۰۵:۲۴ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    32 0
    یک نخبه دیگر از خاندان روشن مطهری خوشا بحال شهید مطهر با این لولاد روشن
  • مرتضی A1 ۰۵:۲۴ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    28 1
    درود بر فرزند خلف شهید مطهری که همیشه روشنگر حق و حقیقت بوده است
  • بی نام DE ۰۵:۵۱ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    28 0
    کو گوش شنوا؟ ماشالا در این کشور هرکی پست می گیره خودش یک پا علامه دهر و سیاست گذار است.
  • بی نام A1 ۰۵:۵۶ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    44 0
    هنوز هم حرف حق زده میشود.بسیارعالی
  • بی نام DE ۰۵:۵۸ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    41 1
    درود بر شهید مطهری و فرزند آزاد اندیش و فکورش
  • ایرانی IR ۰۶:۱۳ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    38 0
    در این چند روز مطلبی با این استدلال و منطق محکم نخوانده بودم .....افرین
  • بی نام A1 ۰۶:۴۷ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    13 0
    واسه یارانه هم همه میگفتن انصراف میدن،یادتون؟
  • یاسر A1 ۰۶:۴۹ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    13 0
    اصلا قدرت استدلال تو خون این خانوادست همون پاراگراف اول آدم بخونه متوجه میشه
  • محمد RO ۰۶:۵۵ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    12 1
    سلام . مطالب بسیار عالی بود . خدا حفظ کند شما را.
  • بی نام A1 ۰۶:۵۸ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    26 0
    جديدا همه ياد گرفتند در مصاحبه ميگويند : با اينكه هزار گرفتاري در زندگي دارم و انتقاد دارم ولي ميام پاي صندوق تقريبا ٩٠ درصد مصاحبه ها همين و ميگويند
    • بی نام RO ۰۸:۰۸ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
      17 1
      کم مونده بگن با اینکه با نظام مشکل دارم باز میام رای می دهیم طوطی ها
  • بی نام A1 ۰۷:۰۰ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    19 0
    افرین بر شیر مرد حق باور کنید اگر مطهری جان در حوره انتخابیه ما بود صدرصد بهش رای میدادم از خداوند مبخوام بهش عمر طولانی عطاه کنه امین بلوچ از بلوچستان
  • بی نام IR ۰۷:۴۰ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    4 0
    خوب بود یه آماری وجود داشت که نشون می داد وقتی این مصاحبه ها پخش می شه چند درصد نگاه می کنن چند در صد کانال عوض می کنند چند درصد تلویزین رو خاموش می کنند ... من موندم این جمله گوهر بار کجای زندگی ما قرار دارد : حق را بگویید ولو اینکه به ضرر شما باشد .
  • بی نام IR ۰۷:۴۱ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    8 0
    این تفکر که هرکس با ما نیست برماست، کشور ما را بیچاره کرده است. بایستی یاد بگیریم که همه ایرانی هستیم، اختلاف سلیقه دارم و اختلاف نظر و البته همیشه ما بر حق نیستیم و شاید طرف مقابل هم راست بگوید متاسفانه این تفکرات اشتباه باعث یکجانبه گرایی و یکسویه نگری شده است به ویژه در صدا وسیما و در جناح راست.
  • علی نمینی A1 ۰۷:۴۶ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    18 1
    در بهمن 57 وقتی که تلویزیون ملی ایران به تصرف انقلابیون درامد ؛فکر می کردیم ؛ان جا خانه ازادی و حقیقت خواهد شد
  • بی نام IR ۰۷:۴۸ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    9 0
    لطفا عملکرد اسف بار و جانبدارانه ی صدا وسیمای میلی رو در دوره های مختلف این ادوار 40 ساله به عملکرد ضعیف مدیران بر مسند ریاست تقلیل ندهید آیا مسئولین گمارنده و ناظرین این افراد واکنش های ملت به صدا و سیمای میلی رو در این چهار دهه رصد نکردند؟چرا در انتخاب روسا دقت بیشتری نداشتند؟چرا بی طرفی رو گوشزد نکردند؟و چرا ....
  • بی نام IR ۰۷:۵۴ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    2 0
    لطفا کسی مرا راهنمایی کند: آیا مخالف‌نداشتن یعنی حق‌بودن؟ آیا مخالف‌داشتن یعنی باطل‌بودن؟ پس طبق این نگرش، نعوذ بالله خداوند که حق مطلق است، اولین ناحق است چون صد‌ها بار از مخالفان خود در قرآن سخن گفته و اصل وجودشان را نیز تایید کرده است.
  • سعید A1 ۰۷:۵۹ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    8 2
    مدتها بود مطلبی به این زیبایی نخوانده بودم.
  • ما همه A1 ۰۸:۰۲ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    12 0
    این دوره همه رای به ضد افراط خواهند داد تا زمام امور به دست اصلاحات و عقلانیت و تدبیر و امید بیفتد انشاالله.
  • بی نام IR ۰۸:۰۸ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    10 1
    حرف خوب زیاده اما کو گوش شنوا ..... موزیک
  • 598 AE ۱۸:۲۱ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    11 1
    اين رسانه ميلي است نه ملي برادر

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین