به گزارش خبرآنلاین البرز و به نقل از اداره کل استاندارد البرز، فتانه شکرالهی مدیر کل استاندارد استان البرز گفت : کیفیت فرآورده نمک طعام در سبد غذائی و لزوم کنترل کیفیت این کالا علی الخصوص از نظر میزان فلزات سنگین از اهمیت به سزائی برخوردار است. متاسفانه اخیرا" برخی سایتهای اینترنتی و شبکه های رادیوئی اقدام به تشویق به استفاده از نمک دریایی می نمایند که موضوع استفاده از این نوع نمک ها که عموما" به صورت فله و یا در بسته بندی های سنتی و بدون کنترل صورت می گیرد ، می تواند سلامت و امنیت غذائی مصرف کنندگان را به خطر اندازد.






نظر شما