به گزارش خبرآنلاین به نقل از خبرگزاری فرانسه، کانادا اعلام کرد که کانن با همتایاتش در مورد اعمال فشارهای بیشتر به ایران گفتوگو خواهد کرد تا این کشور را ترغیب کند که از فعالیتهای غنیسازیاش دست بردارد و مقامات ایرانی را متقاعد سازند که به میز مذاکره باز گردند.
وزیر خارجه کانادا «لارنس کانن» در اظهاراتی ضد ایرانی گفت که «ایران در نشست هفته جاری جی.8 ، از نگرانیهای وخیم خواهد بود. رفتارهای ایران تردیدهای بسیار جدی در مورد صلحآمیز بودن برنامه هستهایش بوجود آورده است».
وزیر خارجه کانادا اظهار داشت «متاسفانه، معتقدم که گزینههای معدودی برای ما باقی مانده، به جز دنبال کردن تحریمهای بیشتر بر ضد ایران، که به صورت ایدهآل به تصویب شورای امنیت سازمان ملل رسیده باشد».
دوشنبه و سه شنبه 9 و 10 فروردین ماه کانادا میزبان وزرای خارجه آلمان، آمریکا، فرانسه، ایتالیا، بریتانیا، روسیه و ژاپن و نیز اتحادیه اروپا خواهد بود تا در مورد امنیت جهانی بحث و تبادل نظر کننند.
کد خبر 51089
نظر شما