مذاكرات غيرمستقيم ايران و آمریکا

باریکترین برج جهان که رکوردش در گینس ثبت شد/نسبت ارتفاع به عرض؛ ۴۱/۱۵:۱ !

ایسنا نوشت: برج مشاهده British Airways i360 در انگلیس رکورد باریک‌ترین برج جهان را در کتاب رکوردهای گینس از آن خود کرد.

این برج دارای ارتفاع 162 متر و قطر 3.9 متر بوده که نسبت ابعاد ارتفاع به عرض آن را 41.15:1 کرده است.

برج i360 همچنین به عنوان بلندترین برج مشاهده متحرک جهان نام گرفته که پس از تکمیل می‌تواند نمای 42 کیلومتری از اطراف را ارائه کند.

این برج که پیش از این برایتون i360 نام داشت، از یک اتاقک مشاهده برخوردار است که 10 برابر بزرگتر از سکوی مشاهده برج London Eye است. این محفظه می‌تواند تا 200 نفر را در خود جای داده و بر روی برج مرکزی به سمت بالا و پایین حرکت می‌کند.

تیم برج i360 برای ثبت رکورد خود باید داده‌های فنی و سنجش‌های خاص را ارائه کرده و گواهی خود را توسط مهندسان سازه تائید می‌کردند. این رکورد در روز 26 ژانویه (شششم بهمن) تائید شد و این برج در اواسط سال آینده افتتاح خواهد شد.

۵۴۵۴

کد خبر 512266

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • رضا جگوار GB ۱۷:۱۰ - ۱۳۹۴/۱۲/۰۲
    8 0
    این چیه خودکاره؟مداده؟اصلا چی چی هه؟

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین