سرمربی سابق تیم ملی ایران می گوید به دنبال اسپانسر است تا آکادمی فوتبال در آفریقا بزند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ حشمت مهاجرانی سرمربی سابق تیم ملی ایران در جام جهانی 1978 آرژانتین فکرهایی در سر دارد. او در این باره به خبرآنلاین می گوید: «من به دنبال اسپانسری هستم تا سرمایه گذاری در قاره آفریقا را شروع کنم. می خواهم در آنجا آکادمی فوتبال بزنم. در آفریقا استعدادهای خوبی وجود دارد. بازیکنان 12 تا 14 سال در کامرون، بورکینافاسو، نیجریه و یکسری کشورهای دیگر هست. ما باید ماهی 100 دلار به این بازیکنان بدهیم. دو سه سال باید روی این بازیکنان کار کنیم.سپس می توانید حتی آنها را به کشورهای اروپایی بفرستید. این کاری است که الان قطری ها می کنند.» 

مهاجرانی در این باره توضیح می دهد: «قطری ها در سنگال آکادمی فوتبال زده اند. حدود 95 فوتبالیست 14 و 15 سال جذب کرده اند و آنها را برای جام جهانی 2022 آماده می کنند. تا آن زمان سن و سال آنها بالاتر می رود و به تیم ملی می رسند. بورا میلاتینوویچ مشهور هم این کار را برای قطری ها انجام می دهد. آنها در اسپایر هم بازیکنان را تربیت می کنند. آکادمی بزرگ فوتبال شان. حتی بازیکنان را به تمرینات رئال و بارسا می فرستند تا آنجا هم کار کنند.»
حشمت مهاجرانی ادامه می دهد: «در آفریقا باید پول داشته باشید که چنین کاری کنید چون خیلی ها پول ندارند غذا بخورند به همین خاطر اصلا به فوتبال فکر نمی کنند. دایر کردن چنین آکادمی ای در سه سال اول نیاز به هزینه دارد و بعد به سود می رسد. من دوست دارم چنین کاری را برای کشورم ایران هم انجام بدهم. دوست دارم در ایران آکادمی فوتبال بزنم ولی تیم های ایرانی اصلا توجهی به فوتبال پایه ندارد و تنها برای تیم اصلی شان هزینه می کنند.»

252 43

 

 

کد خبر 512990

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین