۰ نفر
۷ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۴:۲۵
مظلومی سراغ گهر را از حیدرپور گرفت

سرمربی استقلال تهران که خود زمانی گزینه هدایت تیم گهر دورود بود از مدیرعامل سابق این باشگاه سراغ این تیم را گرفت.

خبرآنلاین البرز، در حاشیه بازی دوستانه استقلال تهران و اکسین البرز که در زمین شماره دو آزادی برگزار شد، پرویز مظلومی سرمربی تیم استقلال تهران در دیدار با اسماعیل حیدرپور مدیرعامل سابق باشگاه گهر دورود که امروز در کسوت مدیرعاملی باشگاه اکسین البرز فعالیت دارد، سراغ تیم محبوب گهر دورود راگرفت.
گفتنی است، پرویز مظلومی که خود در زمان حضور تیم گهر در لیگ برتر گزینه سرمربی گری تیم گهر بود، جویای آخرین وضعیت این تیم شد که پس شنیدن عدم حضور وی در فوتبال ابراز تأسف کرد.
مظلومی در ادامه معنی کلمه اکسین را از مدیرعامل این باشگاه را پرسید که حیدرپور در توضیح اعلام کرد: اکسین برند یک شرکت بخش خصوصی است که با حمایت دکتر طاهری پور پا در عرصه ورزش در استان البرز گذاشته است.
وی در ادامه توضیحاتی در خصوص اعضای هیئت‌مدیره باشگاه اکسین متشکل از معاون استاندار و فرماندار کرج، دادستان کرج، مدیرکل ورزش و جوانان البرز و جمعی از چهره‌های شاخص دیگر توضیحاتی ارائه داد که مظلومی در واکنش گفت: با بودن شما به‌عنوان مدیرعامل توقع هم همین است.
حیدرپور در پاسخ به سؤال مظلومی مبنی بر اینکه چرا در گهر چنین کاری صورت نگرفت، گفت: همان‌گونه که خودتان در جریان بودید در آن دوره شرایط به‌گونه‌ای بود که برخی نمی‌خواستند گهر در دورود پا بگیرد و به دنبال استفاده تبلیغاتی و سیاسی از این تیم بودند.
وی افزود: برخی آقایان می‌خواستند از گهر برای خودشان استفاده کنند و البته امروز مردم این افراد را شناخته‌اند.

کد خبر 513718

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار