به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، پس از درگذشت مایکل جکسون در سال 2009، اشیاء بسیار ارزشمندی در میان داراییهای بسیار این خواننده یافت میشد، که یکی از آنها جایزه اسکار بهترین فیلم سال 1940 بود.
دیود او.سلزنیک تهیهکننده افسانهای این جایزه را برای فیلم «برباد رفته» از آن خود کرده بود. مایکل جکسون این مجسمه را سال 1999 به قیمت 1.54 میلیون دلار در حراجی ساتبی خریداری کرد. (جوایز اسکار سال 1940 پیش از قانون منع خرید و فروش جایزه اسکار اهدا شده بود.)
خانه مایکل جکسون در لسآنجلس یا ملک معروفش در کالیفرنیا به نام نورلند مکان احتمالی نگهداری اسکار «برباد رفته» هستند، اما این جایزه در هیچیک از این دو مکان پیدا نشد.
هاوارد ویتزمن وکیل خانواده جکسون با اشاره به این که وارثان مایکل جکسون اطلاعی از این اسکار گرانقیمت ندارند، گفت : «این مجسمه باارزش به فرزندان مایکل جکسون تعلق دارد و ما امیدواریم که بالاخره موفق به یافتن آن شویم.»
منبع : هالیوودریپورتر
۵۸241
نظر شما