ایسنا نوشت: فرماندار ویژه زابل گفت: مردم سیستان در انتخابات مجلس و شورای خبرگان مشارکت 68 درصدی داشته اند.

هوشنگ ناظری افزود: حضور مردم در انتخابات سال جاری بسیار پرشور و چشم گیر بوده و از طرفی این حضور 68 درصدی نسبت به دوره قبل انتخابات افزایش مشارکت 2 درصدی مردم را نیز به همراه داشته است.

وی ادامه داد: مردم سیستان همیشه و در همه میادین همراه نظام و رهبری بوده اند و همیشه ثابت کرده اند که پیرو راه و خط ولایت هستند و خواهند بود که این مقوله را در دو حماسه بزرگ راهپیمایی22 بهمن و انتخابات 7 اسفند به خوبی از خود به نمایش گذاشتند.

دو نماینده زابل مشخص شدند

ناظری در خصوص آرای انتخابات در سیستان گفت: در پایان شمارش آرای انتخابات مجلس شورای اسلامی دو نماینده مردم سیستان در مجلس شواری اسلامی مشخص شدند.

وی اذعان کرد: در پایان شمارش آرا در منطقه سیستان حبیب الله دهمرده با کسب 114 هزار و 114 رای به عنوان نماینده اول و احمدعلی کیخا با کسب 64 هزار و 777 رای به عنوان نماینده دوم مردم سیستان در مجلس شورای اسلامی موفق به کسب بیشترین آرا شدند، پس از این دو فرهاد شهرکی با کسب 38 هزار و 584 رای نیز بیشترین آرا را داشته است.

فرماندار ویژه زابل گفت: حبیب الله دهمرده و احمد علی کیخا با کسب بیشترین آرای ممکن از مجموع 186 هزار و 216 رای ماخوذه در سیستان و 82 هزار و 770 رای ماخوذه در منطقه زابل موفق شدند به عنوان دو نماینده سیستان کرسی مجلس را کسب کنند.

۴۷۴۷

کد خبر 514292

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار