مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، در نشست هفته آینده این اتحادیه با کوبا در مادرید که در سطح وزیر برگزار خواهد شد، شرکت نخواهد کرد.

به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از خبرگزاری فرانسه، دفتر "کاترین اشتون" دوشنبه با اعلام این خبر افزود "میگوئل آنخل موراتینوس" وزیر امور خارجه اسپانیا به نمایندگی از اشتون در نشست ششم آوریل شرکت خواهد کرد.

اسپانیا هم اکنون ریاست دوره ای اتحادیه اروپا را برعهده دارد. سخنگوی اشتون گفت: وی مسائل زیادی را در دستور کار خود دارد.

اسپانیا که از یکم ژانویه ریاست اتحادیه اروپا را از سوئد تحویل گرفت، در خط مقدم تلاش ها برای تقویت روابط با کوبا است که در گذشته مستعمره اسپانیا بوده است. اتحادیه اروپا پس از محاصره و دستگیری 75 ناراضی در مارس 2003 ، روابطش را با کوبا به حال تعلیق درآورد اما همکاری در زمینه کمک رسانی به این کشور را در سال 2008 از سرگرفت.

اسپانیا و کوبا در سال 2007 روابط شان را از سر گرفتند.

کد خبر 51444

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین