ایران نوشت:ساعت ٣ ظهر دوشنبه ١٠ اسفند ماه سال‌جاری اهالی محله ١٢ متری جنوبی شهسوار حقیقی با فریادهای «دزد دزد» مردی از ساختمان خارج شدند و با صحنه عجیبی روبه‌رو شدند.

 مرد ٧٤ ساله‌ای به نام حبیب‌الله از شیشه خودروی سیاه رنگ آویزان بود و سعی داشت مانع فرار دزد تک رو شود. دزد جوان که نمی‌خواست در نقشه‌اش ناکام باشد وقتی دید این مرد قصد رها کردن خودرویش را ندارد پا روی پدال گاز خودرویش گذاشت و با حرکات مارپیچ و نزدیک شدن به خودرو‌های پارک شده و دیوار کوچه شماره ٢٩ توانست مرد سنگ کار را روی زمین بیندازد.

با زمین افتادن مرد سنگ کار اهالی محل با اورژانس و پلیس تماس گرفتند اما وقتی تیم‌های امدادی و مأموران کلانتری ١٦١ ابوذر به محل حادثه رسیدند متوجه مرگ حبیب‌الله شدند. بدین ترتیب، تیمی از مأموران اداره ١٠ پلیس آگاهی تهران همراه بازپرس سعید احمدبیگی از شعبه 6 دادسرای امور جنایی تهران در صحنه جرم حاضر شدند.

مأموران در نخستین گام به سراغ شاهدان ماجرا رفته و در این مرحله مشخص شد که حبیب‌الله در حال سنگ کاری ساختمان بوده که پسر جوانی سوار بر خودروی سیاهش به نزدیکی محل کار قربانی جنایت رفته و پس از سرقت سنگ فرز سوار بر خودرویش پا به فرار گذاشته که در این لحظه مرد سنگ کار تصمیم گرفته با آویزان شدن به در خودروی دزد جوان مانع فرار وی شود که این دزد با سرعت و نزدیک شدن به دیوار و خودروهای پارک شده حبیب‌الله را روی زمین می‌اندازد.

یکی از شاهدان ماجرا گفت: صحنه تلخ و هولناکی بود و حبیب‌الله پیش از زمین افتادن به خاطر برخورد با دیوار و خودروها ضربات زیادی دید و امدادگران نیز بعد از ٤٥ دقیقه در محل حاضر شدند. بنابر این گزارش، بازپرس سعید احمد بیگی با توجه به سرنخ‌ها دستور داد تا قربانی حادثه در اختیار کارشناسان پزشکی قانونی قرار گیرد و تحقیقات فنی برای دستگیری عامل حادثه در اداره ١٠ پلیس آگاهی تهران ادامه دارد.

17302

کد خبر 515521

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 19
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۰۴:۵۰ - ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    34 0
    45 دقيييييييييقه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
  • میثم IR ۰۴:۵۷ - ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    34 0
    45 دقیقهههههههههههههههههههههههههههههههه ؟ حرفی ندارم دیگه
  • بی نام IR ۰۵:۰۰ - ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    20 3
    به اون مرحوم ایرادی نمیگیرم اما وقتی مال ارزشمندتر از جان میشه نتیجش میشه این... بنده خدا ، چیزی که در این دنیا جایگزین نداره جان آدمه. با چی میخواستی تاختش بزنی؟ با یک ماشین یا یک وسیله کاری؟
  • محمود IR ۰۵:۲۶ - ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    21 1
    دزدی باکلاس رفته بودم تعمیرگاه خودرو. فردی با کت وشلوار و خیلی با وقار اومد و به تعمیرکار گفت: انبردستی تون رو بدین می خوام درب ماشینم رو باز کنم ، کلید توش شکسته. صاحب مغازه گفت بفرما . وقتی یارو رفت بیرون ، تعمیرگاه به شاگردش گفت برو دنبالش . شاگرد مغازه رفت و بعد از 10 دقیقه اومد گفت: یارو رفت تو کوچه ها و گم شد اینم از اون دزدی های باکلاس. دستگاه فرز و انبر دست و ... براشون فرقی نداره.
  • بی نام A1 ۰۵:۲۸ - ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    23 2
    تو متن نوشته سرقت ماشین فرز نه خودرو
  • امیر GB ۰۵:۲۸ - ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    9 4
    دوست عزیز طرف 74 سالش بوده چشم هاش ضعیف شده بوده نمیدیده پلاک رو یادداشت کنه
  • بی نام IR ۰۵:۳۸ - ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    25 2
    این چه تیتریه زدین؟ این بنده خدا به خاطر سرقت سنگ فرزش کشته شده
  • بی نام A1 ۰۵:۴۴ - ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    19 0
    عامل حادثه نه ، قاتل . طرف با بی رحمی تمام این کار رو انجام داده قاتل بی رحم
  • سعید A1 ۰۶:۰۴ - ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    6 1
    ماشین سیاه؟؟ یاد یه بنده خدایی افتادم
  • ahmad GB ۰۶:۱۱ - ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    38 0
    آقای دزد سنگ فرز دزدیده بعد توی تیتر زدین مردی که برای جلوگیری از سرقت خودرو خود از آن آویزان شد .... تصحیح کنید لطفا
    • بی نام RO ۰۶:۵۹ - ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
      2 1
      خود فرز رو دزدیده نه سنگ فرز رو
  • بی نام A1 ۰۶:۳۷ - ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    8 25
    بازم تهران
    • بی نام RO ۰۶:۵۷ - ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
      2 2
      شما اگر دقت کنی بالای 80 درصد تهران پرشده از شهرستانی هایی که از 4گوشه ایران به تهران کوچ کردن تهران یعنی یه ایران کوچک
  • بی نام IR ۰۶:۴۶ - ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    3 1
    آخه بنده خدا آدم به خاطر یه دستگاه فرز جونش رو به خطر میندازه.خدا رحمتش کنه.فوقش شمارش رو میگرفتی.جون از دست رفته که برنمیگرده.
  • بی نام RO ۰۶:۵۸ - ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    5 0
    بیچاره پیر مرده... با 74 سال سن داره سنگ کاری ساختمون میکنه یه لقمه نون حلال ببره واسه خونوادش.. ولی...
  • مصطفی A1 ۰۷:۱۶ - ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    4 0
    اگه قوانین سرقت و مجازات دزد ها تغییر کنه این مشکلات پیش نماید ما مالمون که از دست میدیم میگن باید مدرک داشته باشی اگه مدرک هم داشته باشیم یه بهونه دیگه میارن مثل اون دوست عزیزی که نوشته دوربین تصویر ثبت کرده ولی بهونه میارن میگن واضح نیست درکل همیشه حق به اقا دزده میدن
  • saeed IR ۰۷:۵۱ - ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    4 1
    45 دقیقه اونم تو شهرستان بدون ترافیک خوب رکوردی ثبت کردن
  • بی نام IR ۱۳:۱۹ - ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    1 4
    خدا رحمتش کنه عمرش بدنیا نبوده وگرنه سنگ فرز بهانه بود
  • مقیمی A1 ۱۵:۱۴ - ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    0 0
    کلاً باید آهسته بری و بیائی ، مواظب مالت هم باشی ، زیاد هم جلب توجه نکنی ، جلوی زبونت را هم بگیری ، به کار مردم هم کاری نداشته باشی و بری دنبال کسب درآمد و اگر چیزی از کفت رفت هم بی خیالش شو دنبالش را نگیر . بعبارتی بین مردم زندگی کن ولی تنها

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین