نماینده بهمئی در نطق امروز خود به مردم حوزه انتخابیه‎اش گفت: من به عنوان فرزند شما لر زبان‎های ساده به هیچ وجه حاضر نشدم از رانت نمایندگی استفاده کنم.

به گزارش خبرآنلاين، حجت‌الاسلام سیدعلی محمد بزرگواری که از حضور در مجلس دهم بازمانده است، خطاب به مردم حوزه انتخابيه اش گفت: من فقط يک آپارتمان 130 متري گرفتم که به خيرين مدرسه ساز هديه کردم.

او با تشکر از حضور زنان و مردان حوزه انتخابیه‌اش در انتخابات هفتم اسفندماه گفت: از عمق جان از مردم حماسه آفرین و ولایت‌مدار که بنده را نماینده خود را در دوره‌های هشتم و نهم به مجلس فرستادند کمال تقدیر دارم و امیدوارم قصور و اشتباهاتم را ببخشند. خدا را شاهد می‌گیرم اگر در راستای وظیفه نمایندگی کوتاهی کردم، نتوانستم نه اینکه نخواستم. برادران و خواهران حوزه انتخابیه‌ام کارنامه بنده در دو حوزه تقنین و نظارت را از مجلس طلب کنید.

2727

 

 

کد خبر 516835

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۰۹:۳۹ - ۱۳۹۴/۱۲/۱۶
    8 6
    آپارتمان را برای چه به او داده اند؟
    • بی نام US ۱۲:۵۳ - ۱۳۹۴/۱۲/۱۶
      1 1
      به همه نمایندگان شهرستانی می دهند
  • بی نام A1 ۱۲:۵۴ - ۱۳۹۴/۱۲/۱۶
    2 1
    کاش نمیرفتی مجلس فقط ابروریزی کردی با اون چماق لری
  • بی نام IR ۱۳:۰۹ - ۱۳۹۴/۱۲/۱۶
    1 1
    پول تبلیغات انتخابات چطوری جبران شد؟

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین