مدیرکل ورزش و جوانان استان البرز در اولین نشست هم اندیشی مسئولین امور جوانان وزارت ورزش و جوانان (منطقه یک کشور)، رفع مشکلات جوانان را نیازمند یاری و همکاری تمام دستگاه ها دانست.

 

به گزارش خبرآنلاین البرز و به نقل از روابط عمومی اداره کل ورزش و جوانان استان البرز؛ رضا گل محمدی مدیرکل ورزش و جوانان استان البرز در اولین نشست هم اندیشی مسئولین امور جوانان وزارت ورزش و جوانان (منطقه یک کشور) که به میزبانی البرز در حال برگزاری است، ضمن تاکید بر لزوم اجرایی شدن برنامه های این گونه نشست ها گفت: اگر این جلسات به سمت کاربردی و اجرایی شدن پیش برود می تواند تاثیرات خوبی بر امور مربوط به جوانان در کل کشور بگذارد.

 

وی با اشاره به اهمیت بحث آموزش در این حوزه افزود: هیچ اقدام و کاری بدون مقدمه و برنامه ریزی به درستی انجام نخواهد شد و اگر می خواهیم این گونه جلسات در سطح جامعه و تصمیم گیری ها موثر باشد باید ضمن برخورداری از علم و آموزش های لازم، یک سری قواعد و قوانین را نیز رعایت کنیم.

 

گل محمدی خاطر نشان کرد: خوشبختانه در ستادهای ساماندهی امور جوانان شاهد یک سری امور مثبت هستیم که از حالت شعار خارج شده و به سمت عملی شدن پیش می رود.

 

وی با بیان این که تاکنون ستاد امور جوانان استان البرز موفق به انجام کارهای مثبتی در این حوزه شده است، گفت: یکی از مهمترین کارهایی که در البرز عملی شده، مشارکت و همکاری همه دستگاه های مهم و حضور فعال آن ها در جلسات ستاد ساماندهی بوده است.

 

مدیرکل ورزش و جوانان استان البرز تاکید کرد: حل مشکلات جوانان به تنهایی و توسط ادارات کل ورزش و جوانان امکان پذیر نیست، بلکه برای رسیدن به این مهم همکاری و هم یاری تمام دستگاه ها امری ضروری و لازم است.

 

این مسئول در پایان تصریح کرد: جا دارد از حمایت و کمک های استاندار البرز، معاون سیاسی امنیتی، مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی استانداری، دادگستری، بهزیستی، شورای شهر و ... که در اجرایی شدن برنامه های امور جوانان نقش بسزایی دارند تقدیر تشکر ویژه داشته باشم.

 

کد خبر 517560

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین