۰ نفر
۱۹ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۰

اقتصادنیوز به نقل از یک کارشناس بازار مسکن پیش‌بینی کرد که رکود حاکم بر بازار مسکن حداقل تا یک سال آینده ادامه یابد.

ابوالحسن میرعمادی بیان کرد: از نظر من رکود حاکم بر بازار مسکن حداقل تا یک سال آینده وجود خواهد داشت، به این دلیل که مردم هنوز به آن امیدواری که بتوانند کاری و درآمدی داشته باشند نرسیده‌اند تا یک سری تعهداتی در قبال بانک یا هر موسسه دیگری که تسهیلات می‌دهند بدهند و این موضوع بسیار مشکل خواهد بود، یعنی اینکه اکنون بزرگ‌ترین نگرانی مردم کار است.

او در ادامه افزود: موضوع بعدی نقدینگی است؛ با توجه به اینکه سازمان‌های دولتی به شرکت‌ها و... بدهکار هستند نقدینگی وجود ندارد، اینها قدرت اقتصادی ندارند که بتوانند حرکتی کنند، این است که از نظر من حداقل تا یک سال دیگر رکود خواهد بود.

این کارشناس مسکن در رابطه با وام مسکن اظهار کرد: اینکه وام مسکن را با چه نرخی در اختیار مردم قرار می‌دهند موضوع بسیار مهمی است، آیا کسی که تعهد می‌کند این وام را به جوانی دهند، این را نمی‌گوید که باید ماهانه هم اقساطی را پرداخت کند، چگونه؟ از کجا؟ با چه کاری؟ بعد با چه نرخی باید این وام را برگرداند، مشکل تسهیلات بانکی در ایران مساله نرخ‌هایی است که بانک‌ها دارند. حساب کنید کسی که این وام را دریافت می‌کند چگونه می‌خواهد آن را برگرداند و کاملا مشخص است که برگرداندن این وام نیاز به یک تامین مالی و نیاز به یک کاری دارد که بتواند این وام را با سودش برگرداند، یعنی از نظر من مولفه اصلی، ایجاد شغل، کار و امیدهایی است که دولت گفته و تا اینها تحقق پیدا نکند مردم می‌ترسند که تعهدات مالی را در رابطه با مسکن یا هر چیزی دیگری داشته باشند، یعنی خیلی مهم است که بدانند که می‌توانند این پول را برگردانند.

این کارشناس افزود: مساله دیگر در این روزها این است عده‌ای که مثلاً در سال گذشته مسکن خود را 305 میلیون تومان خریده‌اند اکنون باید 280 میلیون تومان بفروشند، این نشان می‌دهد که قیمت مسکن کاهش داشته است، اما اگر بخواهند تعهدات خود را به بانک پرداخت کنند، مسلماً بانک سودش را می‌خواهد، بنابراین این هم یک مساله است و از نظر من مبدا تمامی این نوسانات همان نبودن شغل است.

او در ادامه بیان کرد: کسانی که پول دارند، پول‌شان را در بانک می‌گذارند و این موضوع هنوز حل نشده است، انشاالله با توجه به امید و وضعیت مناسب اقتصادی که در جامعه به وجود آمده، گردش پول نیز به وجود می‌آید چرا که مهم گردش پول است و ما هنوز گردش پولی را نمی‌بینیم، مطمئناً پول‌هایی وجود دارد، اما این پول‌ها خوابیده و گردش ندارد. 

3939

کد خبر 517910

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 13
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۰۹:۳۶ - ۱۳۹۴/۱۲/۱۹
    18 8
    بنظر شما مسکن، "کالای مصرفی" بشه بهتره یا "کالای سرمایه ای" ؟
    • م A1 ۱۰:۴۳ - ۱۳۹۴/۱۲/۱۹
      40 11
      مصرفی
    • بی نام A1 ۱۰:۵۷ - ۱۳۹۴/۱۲/۱۹
      28 8
      واقعیت اینه که مسکن هم مانند ماشین یک کالای مصرفی است ولی در این ایران سرمایه ای شده
    • بی نام IR ۱۱:۳۸ - ۱۳۹۴/۱۲/۱۹
      10 13
      من برای خودم فرض می گیرم که تمام آپارتمانهای تهران متعلق به من است اما نه می توانم آنها را بفروشم و نه می توانم آنها را اجاره دهم و کسب درامد کنم. بنظر شما من سرمایه دار بزرگی هستم؟ قضیه مسکن در تهران اینطوری شده.
    • بی نام A1 ۱۲:۰۶ - ۱۳۹۴/۱۲/۱۹
      10 9
      مصرفی
  • بی نام A1 ۱۱:۰۳ - ۱۳۹۴/۱۲/۱۹
    28 14
    من هم بانظر این کارشناس موافقم حداقل تا یکسال دیگه رکود مسکن ادامه داره
  • بی نام IR ۱۱:۰۴ - ۱۳۹۴/۱۲/۱۹
    16 21
    تازه یادم رفت این رو بگم. تو همین خونه شصت متری با توجه به دمای تهران تمام پنجره ها دوجداره است. اولا که زمستان تهران آنقدر سرد نمی شود. ثانیا با چه مبنای علمی پنجره دوجداره برای خانه شصت متری کار گذاشته اید که باید دائم باز باشد حتی در زمستان. سوم با توجه به استفاده اکثر مردم تهران از کولر آبی چطور می توان پنجره دوجداره را که جلوی خروج رطوبت کولر آبی را می گیرد و بعد از مدتی خانه بوی نم می گیرد را توجیه کنید. در ضمن در انباری خانه من طبق دستور شهرداری باید به داخل باز شود که این باعث شده نیمی از فضای انباری کوچک من بلااستفاده بماند. خب شهرداری بگه در کشویی مثل مغازه ها برای انباری ها بذارن. امان از بیسوادی.
    • محمدرضا IR ۱۳:۰۹ - ۱۳۹۴/۱۲/۱۹
      20 0
      دوست عزیز پنجره دو جدراه کاربردهای دیگه ای هم داره . مثلا جلوگیری از اومدن صدای بیرون به داخل یا جلوگیری از اومدن گرد و غبار به داخل بحث اتلاف انرژی جداست
  • بی نام A1 ۱۳:۰۴ - ۱۳۹۴/۱۲/۱۹
    10 11
    کم کم ۲سال و این وام نمایشی است چون بانک به هیچ عدوان به راحتی این مبلغ را نخواهد داد و شرایط بازپرداخت ان کار هر کسی نیست ۴میلیون درامد خالص ماهانه لازم داره و ارزش ملک بااحتساب سود و اصل وام و ضریب کاهش و فرسودگی ان لحاظ میشود و کارشناس بانک برای ارزیابی ملک ملزم به حفظ دارایی بانک میباشد
  • بی نام A1 ۱۳:۱۳ - ۱۳۹۴/۱۲/۱۹
    11 6
    بستگی داره قیمت نفت بالا بر هیا نره دولت بدهکاریش رو صاف کنه یا نکنه خلاصه پول دست پولدارها بیاد یا نیاد
  • ایرانی A1 ۲۳:۰۴ - ۱۳۹۴/۱۲/۱۹
    8 14
    هرجا که میتونید ملک بخرید که گرون میشه،عقب نیفتین اکثرکارشناسا طی دوسال گذشته،پیش بینی رونق میکردن درحالی که رونق در کار نبود،حالام که رونق و گرونی در راهه پیش بینی عکس میکنن،شما باور نکن.اینا دنبال ایجاد فرصت خرید وانباشت برای دلالان.
  • بی نام A1 ۰۹:۰۲ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۰
    11 7
    ناحالا چی ارزان شده که منتظرید مسکن ارزان شود؟
  • مانی A1 ۱۶:۴۷ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۲
    4 1
    سلام.....دوستانی که مدام جو میدهند وادعا میکنند که مسکن داره گرون میشه و....احتمالایااملاکی هستند یاصنف محترم دلالانویابسازبندازهایی که چندساله ملکهاشون رو دستشون مونده ومیخواهند بطربفی ابش کنند.......

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین