به گزارش خبر آنلاین از استان کهگیلویه و بویراحمد،مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان گفت: کارکرد سیاسی در امداد این است که که با کارکرد خود، تلاش و کوشش مضاعف و اطلاع رسانی دقیق،مردم ونیازمندان را روز به روز نسبت به خدمات کمیته امداد و به تبع آن نسبت به نظام خوش بین تر کنیم.
فرید محبی در اولین جلسه پرسنلی با کارکنان کمیته امداد استان ضمن تسلیت ایام فاطمیه و قدردانی از زحمات حاج آقا متقی مدیرکل سابق این نهاد، گفت: قدم های خوبی در کمیته امداد استان برداشته شده و امید است که با همکاری همه همکاران بتوانیم گامهای موثرتری برداریم.
وی مسئولیت ها را امانتی از جانب خداوند دانست و اظهار داشت: کمیته امداد امام خمینی(ره) با سایر نهادها متفاوت است، ما باید هم باید هویت نهادی و هم جهادی و هم زیرساخت های کاری خودمان را داشته باشیم.
محبی با بیان اینکه امدادگران به عنوان بازوان پرتوان این نهاد هستند، بیان کرد: موفقیت ما نیازمند این است که نگاه مدیریتی را بیشتر نموده و روحیه امدادگری خود را حفظ کرده و با تفکر بسیجی خود پیش رویم.
وی افزود: خیلی از کارهای بزرگ در کمیته امداد با روحیه جهادی و بسیجی با کمترین هزینه به انجام رسیده است که اگر به دستگاههای دیگر واگذار می شد انرژی و منابع بیشتری در راستای انجام آن هزینه می شد.
محبی بیان داشت: ما باید به آرمانها و ارزشهایی که در کمیته امداد هست تعلق خاطر و ایمان داشته باشیم و تعلق خاطر و تعصبات سازمانی را حفظ کنیم.
مدیرکل کمیته امداد استان با اشاره به اینکه کمیته امداد یک دستگاه ولایی است که بر تارک آن نام حضرت امام(ره) است و متعلق به بیت رهبری و امام است، تصریح کرد: این تعلق خاطر باعث می شود که رفتار وعمل ما در شان کمیته امداد باشدو هر نوع رفتاری در کمیته امداد از ما پذیرفته نیست و باید رفتار ما درست وپسندیده باشد.
محبی با بیان اینکه امدادگران به عنوان بازوان پرتوان این نهاد هستند، بیان کرد: موفقیت ما نیازمند این است که نگاه مدیریتی را بیشتر نموده و روحیه امدادگری خود را حفظ کرده و با تفکر بسیجی خود پیش رویم
کد خبر 517992
نظر شما