عضو هیئت‌مدیره شرکت طلا چایی: قاچاق بزرگ‌ترین چالش پیش روی صنعت چای

عضو هیئت‌مدیره شرکت طلا چایی گفت: قاچاق بزرگ‌ترین چالش پیش روی صنعت چای است.

توحید وانشانی/ خبر آنلاین البرز؛ مانی مبیّن عضو هیئت‌مدیره شرکت طلاچای با اشاره به اعطاء گواهی‌نامه حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان که روز گذشته طی مراسمی در سازمان صنعت، معدن و تجارت استان البرز با حضور عبادالله کامکار، معاون اقتصادی و توسعه منطقه‌ای استانداری البرز، مصیب محمدیان معاون سازمان حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان و ایرج موفق رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت البرز و جمعی از مسئولان استانی برگزار شد، اظهار داشت: در این همایش در صنعت چای از برندهایی تجلیل شد که اغلب برندهای مطرح استان هستند و توانسته‌اند شاخص‌های موردنیاز سازمان حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان را به دست آوردند.
وی افزود: شاخص‌هایی همچون کیفیت محصولات، قیمت‌گذاری، عرضه محصولات، بهداشت و نظرسنجی‌های انجام‌شده از بازار هدف و بسته‌بندی ازجمله معیارهای اعطای گواهی‌نامه بوده‌اند که از سوی سازمان صنعت، معدن و تجارت مطرح‌شده است.
مبیّن در ادامه در تشریح فعالیت شرکت طلاچای اظهار داشت: شرکت طلا چای شامل برندهای چای تشریفات، چای طلا، چای فامیل و چای مانی است، که سعی کرده‌ایم تنوع محصولات را برای مشتریان خود رعایت کنیم.
وی در ادامه با بیان اینکه اغلب کارخانه‌های صنعت چای در استان البرز قرار دارد و با اشاره به وضعیت فعالیت صنایع در این استان اظهار داشت: استان البرز را می‌توان صنعتی‌ترین استان کشور دانست و از گذشته این استان به‌عنوان یک استان صنعتی مطرح بوده و مسئولان استان با صنعت بیگانه نیستند و شاهد همکاری خوبی از سوی متولیان صنعت با صنعتگران هستیم و به‌مراتب در استان البرز نسبت به استان تهران صنعت گران بیشتر موردتوجه قرار دارند.
عضو هیئت‌مدیره شرکت چای طلا، در ادامه به مشکلات صنعت چای پرداخت و اظهار داشت: بزرگ‌ترین مشکل کنونی صنعت چای قاچاق است، به‌نحوی‌که می‌توان گفت که حدود 40 درصد مصرف چای کشور از طریق قاچاق تأمین می‌شود که کاملاً ورود آن ممنوع است.
وی بابیان اینکه قاچاق چای برای تولیدکنندگان و صنایع بسته‌بندی چای و همچنین مصرف‌کنندگان آسیب وارد می‌کند، اظهار داشت: لازم است باسیاست گذاری درست در سطح کلان و توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت با منطقی‌تر شدن تعرفه‌های واردات از این صنعت حمایت کند.
مبیّن در ادامه اشتغال‌زایی بیشتر و افزایش توانمندی صنایع بسته‌بندی چای را از اثرات دیگر منطقی‌تر کردن تعرفه‌ها برشمرد و گفت: در صورت عدم قاچاق چای شاهد افزایش دو برابری ظرفیت صنعت چای در کشور خواهیم بود.
وی در ادامه به تشریح وجه تمایز شرکت چایی طلا نسبت به سایر رقبا پرداخت و گفت: سعی کرده‌ایم محصولات خود را متناسب با درخواست جامعه هدف ارائه دهیم که به همین منظور چای را در قالب چهار برند عرضه کرده‌ایم به این شکل که چای تشریفات را به‌عنوان یک برند باکیفیت عالی برای مشتریان خاص خود ارائه کرده و چای طلا را باکیفیت خوب و قیمت متناسب برای عموم مردم و مشتریان عرضه کرده‌ایم.
عضو هیئت‌مدیره شرکت طلا چای اظهار داشت: از بخشی دیگر از مصرف‌کنندگان به دنبال خرید باقیمت پایین نیز هستند نیز غافل نشده‌ایم و برند چای فامیل را که تولید داخلی و خودمان است را در سبد فروش قرار داده‌ایم و علاوه بر آن چای مانی نیز به عنوان چای طعم دار در بین محصولات متنوع خود قرار داده‌ایم.
وی افزود: با تشکیل چنین سبد متنوعی از محصولات سعی کرده‌ایم تمامی سلیقه‌ها را پوشش دهیم تا بتوان تمام نیازهای مصرف‌کنندگان را پوشش دهیم.
مبیّن بابیان اینکه ارائه محصول با سطح کیفی بالا را یکی دیگر از ویژگی‌های این شرکت بیان کرد و گفت: تلاش کرده‌ایم همواره رضایت مصرف‌کنندگان را جلب کنیم.

کد خبر 518207

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین