۱ نفر
۲۰ اسفند ۱۳۹۴ - ۲۱:۴۸

دانالد ترامپ نامزد ریاست جمهوری آمریکا مدعی شد که مسلمانان جهان بطور غیر قابل باوری از مردم آمریکا نفرت دارند و دولتمردان آمریکا باید این مسئله را برای خود روشن کند.

دانالد ترامپ نامزد پیشرو حزب جمهوریخواه این کشور در انتخابات ریاست جمهوری در گفت و گوی تلویزیونی با اندرسون کوپر مجری شبکه خبری سی ان ان گفت: یک نفرت خارق العاده ای وجود دارد و این مسئله ای است که آمریکا باید آن را روشن کند و به کنه آن پی ببرد.
این نامزد جنجال برانگیز آمریکایی که با اظهارات تنش آفرین گوناگونی از قبیل نفرت پراکنی نسبت به سیاهپوستان آمریکایی حتی رهبران حزب جمهوریخواه آمریکا را نیز علیه خود بر انگیخته ،مدعی شد که به نظر او کشیدن خطی میان اسلام و عناصر افراطی کار ساده ای نیست و لذا کشورش باید با پیروان این دین با احتیاط و پرهیز برخورد کند.

4949

کد خبر 518291

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 7
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام DE ۲۲:۰۵ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۰
    15 18
    از خودش نپرسید چرا؟ مردم بدبخت عراق و افغانستان و سوریه و لیبی قربانی جاه طلبی همین آمریکایی ها هستند که از اون سر دنیا خاورمیانه و اطرافش را مثل خمیر بازی در مشت گرفته اند و آن را می کوبند و وقتی یک چیزی هم با آن درست کردند بلافاصله دوباره خرابش می کنند.
  • بی نام DE ۲۲:۳۵ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۰
    30 5
    و عچیب اینه که همین بعضی از مسلمانان که از آمریکا بدشون میاد و شعار مرگ بر آمریکاشون هم گوش فلک را پر کرده ، در آرزوی زندگی در آمریکا و فرستادن فرزندانشون به اونجا برای درس و زندگی هستند و به اینکار اقدام می کنند. در کشورمون هم اینجور افراد کم نیستند
  • بی نام A1 ۲۳:۲۱ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۰
    5 2
    چند تقت پیشا گفته بود دخترم اینقدر زیباست ادم دلش میخواهد باهاش باشه این یارو اصلا فکرصکارنمیکنه
  • ایلیا زرتشت GB ۲۳:۲۵ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۰
    22 5
    بنده زرتشتی هستم درست است اعراب به ایران حمله کردنند و اجدا من و دیگران کشتند ولی من از مسلمان و اعراب کینه ای به دل ندارم و بیشتر مقصر را امپراتوری ساسانیان میدانم که ضعیف بودنند .
  • بی نام A1 ۰۱:۵۶ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۱
    14 4
    خدایش ترامپ یک تنه تمام تئوریهای سرمایه داری که می گوید افراد ثروتمند براساس لیاقت رشد می کنند بهم زد یعنی این آدم فارغ از ثروتش شما بعنوان دربان قبول می کنید
  • مهدی IR ۰۲:۴۶ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۱
    14 10
    با امریکا که مشکل ندارن با نظام امریکا که کلی لابی صهیونیسم داره مشکل دارن
  • خاله عزیز EU ۰۴:۲۶ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۱
    16 20
    اسلام دین رحمت است.اسلام نه تنها از هیچ کس وهیچ ملتی نفرت ندارد بلکه همه مسلمانان وتمام مذاهب را به وحدت دعوت مکند.این اسلامی که آقای ترامپ شما وهم فکرتان ار ان دم میزنیدگرهای وحشی حیوانات انسان نمایی هستند که توسط دلارهای نفتی مزدوران شما در منطقه وپشتبانی سیاسی ونظامی توسط سازمنهای خودتان کمک میشود هستنداند.اسلام واقعی احترام برای تمام ملت از جمله ملت آمریکا چه سیاه چه سفید ارزش قائل است.این ذهنیت شماست که نفرت بخش زیادی از آخ را تصاحب کرده.باید فکری برای ان بکنید.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین