۰ نفر
۲۳ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۶:۲۴
کروش در آستانه پس گرفتن استعفایش!

رابطه مهدی تاج و کارلوس کروش خوب است و این مسئله در یک سال گذشته بسیار پررنگتر شده است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ کارلوس کروش سرمربی تیم ملی استعفا داده تا به قول خود، دست رئیس بعدی برای همکاری یا همکاری نکردن با او، باز باشد. اما معادلات فعلا به گونه ای پیش رفته که احتمالا این استعفا لغو می شود. با توجه به پایان ثبت نام ها، به نظر می رسد مهدی تاج برای ریاست رقیب خاصی ندارد. او سال ها در فوتبال بوده و حالا شانس اول انتخابات 12 اردیبهشت ماه 95 به حساب می آید. خبر انتخاب او البته برای کروش هم خوشحال کننده خواهد بود. سرمربی تیم ملی و مهدی تاج اخیرا رابطه خود را تقویت کردند، به حدی که حتی رئیس سازمان لیگ در چند مصاحبه به طرفداری از کارلوس مقابل معترض ها پرداخت. همان زمان بود که محمد مایلی کهن منتقد همیشگی فوتبال ایران مصاحبه ای علیه تاج انجام داد و گفت: «من از مهدی تاج که تبدیل به سخنگوی کروش شده و همچنین آقای اسلامیان که او هم مثل آقای تاج از بچه‌های جبهه و جنگ هستند تعجب می‌کنم چطور راضی می‌شوند که این همه امتیازهای رنگارنگ به کروش داده شود، آنگاه ما جانبازانی داریم که روی تخت بیمارستان‌ها هستند یا آنهایی هم که بستری نیستند از مشکلات موج انفجار و... رنج می‌برند.»
این حرف های مایلی کهن هم نه تنها باعث نشد تاج و کروش بد شوند بلکه رابطه آنها به خاطر این حمله های گاه و بیگاه، مستحکم تر شد. بی شک اگر مهدی تاج جای کفاشیان را بگیرد، شانس ادامه همکاری او با تیم ملی افزایش پیدا می کند.

252 43

 

 

کد خبر 518827

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 6
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام RO ۰۶:۵۹ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۳
    18 7
    كيروش بايد حفظ شود و به نظر مردم بهترين گزينه مهدي تاج است.او ميتواند دغدغه هاي كيروش را رفع كند
  • شهروندی از بوشهر IR ۰۷:۰۰ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۳
    27 6
    کارلوس کیروش محبوب ترین و شایسته ترین مربی تیم ملی در نیم قرن اخیر
  • بی نام A1 ۰۷:۰۱ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۳
    13 4
    از اولش خودتون میدونی فیلم بود
  • اریا A1 ۰۷:۴۴ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۳
    11 8
    تاج بین گزینه هایی که اومدن از همه بهتره ..امیدوارم تاج پیروز بشه
  • بی نام A1 ۰۸:۵۷ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۳
    6 3
    اما نظر من فرق داره.فکر میکنم اگه تاج رئیس بشه کیروش رو تمدید قرار دادنکنه
  • بی نام A1 ۱۲:۲۱ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۳
    9 5
    تاج بی دلیل خودشو نچسبونده به کیروش در این یک سال. میدونست اگه کفاشیان با گودرزی شاخ به شاخ شه به نفع خودشه و چه کسی از کیروش بهتر که بچسبه بهش و از اعتبار کیروش برای رای اوردن استفاده کنه. اگه رییس بشه هر سال امتیازات خاصی رو برای سپاهان در نظر میگیره و تهرانی ها باید مشکلات داوری و مافیای فوتبال رو تحمل کنن

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین