به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ وزیر ورزش در گفت و گوی ویژه خبری حاضر شد و توضیحاتی درباره بعضی از اتفاقات از جمله اختلافات با فدراسیون کشتی داد. خادم رئیس این فدراسیون حتی برای رئیس جمهور نامه نوشت تا جنجال بزرگی به راه بیفتد. گودرزی درباره مشکلات فدراسیون کشتی می گوید: «تا جایی که من یادم می آید 7 میلیارد باید اعتبار به فدراسیون کشتی می دادیم که 93 درصد این پول را دادیم. تازه 4 هزار و 815 سکه هم به این فدراسیون داده ایم. یک اسپانسر هم که از آنها حمایت می کرد.»
گودرزی با تعریف و تمجید از فدراسیون والیبال که یک ریال بودجه از آنها نگرفته است، درباره نامه خادم به رئیس جمهور می گوید: «اگر پول بیشتر نیاز داشتند باید در ابتدای سال می گفتند نه الان. حالا اینکه نامه سرگشاده می نویسند مسیر منطقی این است ابتدا در مراکزی که کار تخصصی را انجام می دهند این نامه نوشته شود. خادم نامه ای به من ننوشته است.»
او درباره اختلاف با کمیته ملی المپیک هم می گوید: «اختلافی وجود ندارد. اگر دیگران مشکل دارند، مشکل از خودشان است.» گودرزی درباره جنجال بر سر تغییر اساسنامه بعضی فدراسیون ها که گفته می شود با تعلیق آنه همراه خواهد شد، می گوید: «تعلیق فقط برای ترساندن است. ما با تغییر مسئول یک هیات که تعلیق نمی شویم.»
252 43
نظر شما