کُردهای شمال سوریه در مناطق تحت کنترل خود حکومت فدرالی اعلام کردند.

به گزارش شکبه خبری المیادین، کُردهای شمال سوریه در مناطق تحت کنترل رسما حکومت فدرالی اعلام کردند.

این در حالی است که طی چند روز اخیر، اخبار ضد و نقیضی مبنی بر اعلام حکومت فدرالی در بخش کردنشین سوریه شنیده می شد. 

روز گذشته نیز خبرگزاری رویترز از بسته شدن مرز بین اقلیم کردستان عراق و مناطق تحت کنترل کردهای شمال سوریه خبر داده بود. 

در همین راستا، شبکه تلویزیونی الاخباریه سوریه در خبری فوری گزارش داد: وزارت خارجه سوریه با صدور بیانیه ای به کسانی که به دنبال نقض وحدت و تمامیت ارضی سوریه هستند هشدار داد و اعلام کرد طرح موضوع فدرالی شدن سوریه با قانون اساسی و اصول و ارزش های ملی و قطعنامه های بین المللی در تضاد است و به تمامیت ارضی سوریه خدشه وارد می کند.

در همین حال معاون وزیرخارجه روسیه تاکید کرد: مساله فدرالی شدن سوریه امری نیست که بصورت یک جانبه از سوی کردها تصمیم‌گیری شود. 

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، میخاییل بوگدانف، معاون وزیرخارجه روسیه در گفتگو با خبرگزاری نووستی گفت: فکر می کنم مساله فدرالی شدن باید یکی از مباحث مذاکرات باشد نه یک تصمیم یک جانبه. ضروری است که این مساله با دیگران به گفتگو گذاشته شود.

وی افزود: در مورد آتش بس، روند سایسی، تدوین قانون اساسی جدید، نظم جدید سیاسی در سوریه اینها باید مذاکره شود. اما همه این موارد باید در یک روند سیاسی جامع و بادوام در چارچوب مذاکرات سوری-سوری باشد.

5252

کد خبر 520137

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۱۱:۴۷ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۷
    اونها که وضعیت سوریه را به اینجا کشاندند ناخواسته موجب تزجیه سوریه شدند. این یعنی دیپلماسی بسیار ضعیف.
  • بی نام RO ۱۹:۴۴ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۷
    10 2
    خبر انلاين بابا ما گفتيم كه دلواپسان بدند اما شما كلا با معتدلا هم مشكل داريد كه

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین