ایرنا نوشت: رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ از لغو اجرا و اعمال طرح های ترافیکی و زوج و فرد پایتخت از امروز(28 اسفند) تا شنبه (14 فروردین 95) خبر داد.

سرهنگ مراد مرادی افزود: دغدغه اصلی پلیس راهور تهران بزرگ در طول ایام تعطیلات نوروز، کنترل سرعت در معابر اصلی و بزرگراهی پایتخت است.
وی اظهار کرد: به همین منظور 370 دوربین ثابت و دستی به منظور ثبت تخلف سرعت غیرمجاز خودروها در سطح معابر اصلی و بزرگراهی پایتخت بکار گرفته می شود.
وی اظهار کرد: همچنین در این ایام 50 تیم کنترلی پلیس بزرگراه در طول تعطیلات نوروزی به منظور پیشگیری از بروز تخلفات و سوانح رانندگی در سطح شهر تهران حضور دارند.
سرهنگ مرادی با اشاره به اینکه ترافیکی امروز در سطح شهر تهران مشاهده نمی شود افزود: از برنامه های مهم پلیس راهور تهران بزرگ در ایام تعطیلات نوروزی، حضور در سطح معابر شهر و مراکز تجاری و اداری پایتخت است.
رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ از استقرار پلیس راهور در مبادی ورودی و خروجی تهران بزرگ خبرداد و گفت: این اقدام به منظور تسهیل تردد و روان سازی ترافیک در این مبادی انجام می شود.

 

 

۴۲۴۲

کد خبر 520348

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =