سایت انصارنیوز با اعلام اینکه حامیان میرحسین عناصر مساله دار هستند به روزنامه کیهان که به موسوی حمله نمی کند انتقاد کرد

انصارنیوز نوشته است:«کیهان» این روزها در ذهنیت‌سازی خود برای میرحسین موسوی از چیزی فروگذار نکرده است: تنها، مخالف حزب مشارکت، مطرود سازمان مجاهدین انقلاب و...

براستی اگر اینگونه است، پس چرا سعید حجاریان-تئوریسین مشارکت و مجاهدین انقلاب- به میتینگ سیاسی موسوی دعوت می‌شود؛ عباس عبدی، اجماع را تنها بر روی میرحسین موسوی ممکن می‌داند و افرادی چون حبیب‌ا... پیمان و لطف‌ا... میثمی آنگونه از میرحسین موسوی حمایت می‌کنند؟

البته پاسخ این سؤالات چندان دشوار نیست؛ کافی است سابقه میرحسین موسوی و افرادی که امروز دور او گرد آمده‌اند، بررسی گردد تا گرایش او به جریان ملی- مذهبی و گرایش اطرافیان او به سازمان مجاهدین انقلاب و جریان ملی - مذهبی فهمیده شود.

حال اینکه چرا «کیهان» چنین رویه‌ای را در قبال موسوی در پیش گرفته است، سؤالی است که می‌توان از گردانندگان آن پرسید؛ اما سوالی که با توجه به سابقه کیهان می‌توان مطرح نمود، این است که آیا برای این روزنامه کار دشواری است که پس از رأی آوردن موسوی و مسلط شدن حامیان او و افرادی مانند بهزاد نبوی و محسن رضایی بر مقدرات اجرایی کشور، مقاله‌ای مثلا با عنوان «عجب!» نوشته و از اینکه موسوی پای کسانی را که کیهان آنان را «افراطی» می‌نامد، به کابینه خود باز نموده است، انتقاد نموده و با ژست توبه خود را پس از آن، در صف اول منتقدین دولت جا زند؟

 آیا از کیهان که امروز درباره مسائلی چون ماجرای 99نفر و سکوت چندین ساله موسوی در برابر ارزش‌ستیزی‌ها و بی‌عدالتی‌های سال‌های اخیر چنین موضعی را در پیش گرفته است، بعید نیست که فردای پس از پیروزی موسوی، این مسائل را به میان آورده و -خواسته یا ناخواسته- به نام دفاع از شخص رهبری به شکاف و تفرقه در نظام دامن بزند؟

 

واقعیت آن است کیهان غیر از موارد روزمره رویاریی با سازمان مجاهدین انقلاب که احتمال دارد یک «جنگ زرگری» برای تحمیق فکری و استثمار سیاسی مخاطبان -خصوصا مشترکین ویژ‌ه‌اش در برخی نهادها- باشد، در بزنگاه‌هایی چون انتشار «شنود اشباح» و سخنرانی آغاجری در همدان، همواره حافظ منافع این سازمان بوده است.

امروز نیز کیهان با نشانه‌رفتن پیکان تهاجم خود به سمت افرادی چون خاتمی(که پس از انصراف او احتمالا به سمت اعلمی نشانه خواهد رفت) و ذهنیت‌سازی‌های مثبت درباره موسوی، عملا او را در حاشیه امنیت قرار داده است. آیا ملاک حقانیت، فحاشی حزب مشارکت و مجاهدین انقلاب است که به هر کس بد و بی‌راه گفتند، دلیل حقانیت او محسوب گردد یا اصول، مبانی و ارزش‌ها؟

کیهان در جریان رأی اعتماد آقای کردان نیز مطلبی را به مقام معظم رهبری نسبت داد که تکذیب شد. البته این بدان معنا نیست که کیهان همیشه دروغ می‌گوید؛ همچنانکه ابوهریره کذاب نیز همیشه دروغ نمی‌گفت.

کد خبر 5259

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • علي IR ۰۸:۴۹ - ۱۳۸۷/۱۲/۲۴
    0 0
    ولي من فكر مي كنم هميشه دروغ مي نويسد .

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین