ایسنا نوشت: رئیس پارلمان سوریه اعلام کرد که قانون اساسی جدید این کشور پس از پایان انتخابات پارلمانی تدوین خواهد شد.

 

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نوشته روزنامه الاخبار، دمشق برگزاری انتخابات پارلمانی را نخستین گام برای تدوین قانون اساسی جدید خود می‌داند. این انتخابات قرار است 13 آوریل(25 فروردین) برگزار شود.

به گفته محمد جهاد اللحام، رئیس پارلمان سوریه قانون اساسی جدید پس از پایان انتخابات پارلمانی تدوین خواهد شد و به همه‌پرسی گذاشته می‌شود.

وی افزود: موضع بشار اسد، رئیس‌جمهور سوریه دفاع از نظر مردم است که خود خط قرمزی است که هیچ سیاستمداری حق تجاوز از آن را ندارد.

اللحام در دیدار با هیئتی از مجلس دومای روسیه در دمشق از گروه‌های مخالفان در خارج که نماینده منافع دیگر کشورها هستند انتقاد کرد و گفت که هیچ گونه اختلافی میان دولت و مخالفان در داخل وجود ندارد.

اخیرا برخی منابع غربی گزارش دادند که روسیه و آمریکا درحال تهیه قانون اساسی جدیدی برای سوریه هستند.

انتخابات پارلمانی سوریه همزمان با مذاکرات ژنو برگزار می‌شود که قرار است چهارشنبه آغاز شود.

دیمیتری سابلین، عضو پارلمان روسیه نیز در دیدار با اللحام تأکید کرد که هدف از سفر این هیئت به سوریه کمک به اعضای پارلمان و حمایت از روند انتخاباتی است که در سوریه آغاز شده است.

وی اعلام کرد که به قدرت پارلمان جدید سوریه به تدوین قانون اساسی مطلوب و تلاش برای برگزاری انتخابات جدید اطمینان دارد.

انتخابات پارلمانی سوریه در شرایطی برگزار می‌شود که از مدتی قبل آتش‌بس در این کشور برقرار شده است. البته آتش‌بس شامل گروه‌های تروریستی داعش و جبهه النصره، شاخه القاعده در سوریه نیست و حملات علیه این گروه‌ها همچنان ادامه دارد.

52261

کد خبر 526079

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین