میزان نوشت: جانشین فرمانده کل ارتش گفت: امروز در پناه چرخش شنی تانک ها و غرش توپ ها فن آوری اجازه رشد پیدا می کند و حرکت ناوها و غرش جنگندها و موشک ها است که فرصت و پیشرفت دیپلماسی را به وجود می آورد.

امیر سرتیپ عبدالرحیم موسوی در هفدهمین یادواره شهید صیاد شیرازی در محل مسجد چهارده معصوم منطقه اسلام آباد شهر زنجان ضمن گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدا افزود: تهدیدات علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران همه جانبه است و این تهدیدات در همه حوزه‌ها وجود دارند.

وی با بیان اینکه دشمنان از هر فرصتی برای نفوذ و ضربه زدن به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران استفاده می‌کنند، ادامه داد: آمریکا از هر فرصتی برای نفوذ و ضربه زدن برای نظام اسلامی استفاده می‌کند و این امر همواره در زمینه‌های مختلف سیاسی، نظامی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی وجود دارد.

جانشین فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران با تاکید بر اینکه آب ایران و آمریکا هرگز به یک جوی نخواهد رفت، عنوان کرد: ماهیت انقلابی اسلامی ایران آرمانخواهی، ضد استکباری و ضد سلطه است و ماهیت دنیای استکبار نقطه مقابل این امر است.

وی ادامه داد: دشمنی‌ها و تهدیدات علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران همه جانبه است و در یک مقطع خاص و یک مولفه قدرت نیست و این تهدیدات خطی و کنار هم نیستند.

امیر موسوی با بیان اینکه دشمن با تهدیدات پیچیده وارد عرصه مقابله با نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران شده است، افزود: هدف تهدیدات دشمن اصل و ریشه و تمامیت نظام مقدس جموری اسلامی ایران است.

وی ضمن تاکید بر اینکه وقتی تهدید همه جانبه است دفاع نیز باید همه جانبه باشد، تصریح کرد: همه باید خود را در سنگر دفاع و مبارزه با تهدیدات دشمنان ببینند و همه مسئولان در هر سنگری که هستند باید به این اصل مهم و اساسی توجه جدی داشته باشند ودر این زمینه تلاش کنند.

جانشین فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه همه آحاد جامعه باید در کنار هم متحد و همدل در مقابله با تهدیدات دشمن باشند، افزود: همه عرصه‌ها باید به عنوان خاکریز برای مردم و مسئولان به عنوان سنگر مقابله با تهدیدات دشمنان باشد و در این زمینه باید انسجام داشته باشند.

وی در ادامه منطق و زبان دشمن را منطق و زبان زور عنوان کرد و با تاکید بر اینکه دشمن به جز زبان زور چیزی دیگری را نمی‌فهمد، بیان داشت: خصلت دشمنان ایران این است که به جز زبان زور، زبان دیگری را نمی‌فهمند.

امیر موسوی افزود: در دفاع و بازدارندگی فقط کنار هم بودن کافی نیست و باید در هم تنیده و یکپارچه عمل کنیم.

وی با اشاره به جایگاه ویژه قدرت دفاعی کشور به عنوان مشت آهنین ملت در برابر استکبار، افزود: آرزوی همه ما پذیرش منطق از سوی دنیا است و همواره ما دنیا را دعوت به منطق کرده‌ایم ولی دزد اگر دیوار خانه‌ای را قابل عبور بداند از آنجا عبور می‌کند.

امیر موسوی افزود: امروز دنیای سلطه به سرمداری آمریکای جنایتکار پیشرفته ترین و مدرنترین دزد تاریخ است و اگر برج و باروی دفاعی را ضعیف بیند، یک روز هم برای حمله به آن صبر نخواهد کرد.

وی تاکید کرد: واقعیت دنیای امروز این است که در پناه چرخش شنی تانک ها و غرش توپ ها فن آوری اجازه رشد پیدا می کند و حرکت ناوها و غرش جنگندها و موشک ها است که فرصت و پیشرفت دیپلماسی را به وجود می آورد.

جانشین فرمانده کل ارتش گفت: فریاد «ای رهبر آزاده، آماده‌ایم، آماده»، ایستادگی، مقاومت و آمادگی بسیج و ملت بزرگ ایران اجازه می‌دهد تا چرخ های اقتصاد به نفع ملت بچرخد.

وی با اعلام اینکه نیروهای مسلح به عنوان دژهای مستحکم هستند، تاکید کرد: برای افزایش توان دفاعی نیاز به مجوز هیچ‌کس نداریم و تنها گوش و چشم‌مان به فرماندهی معظم کل قواست و پیشمگری برای ملت ایران را بزرگترین مدل افتخار خود می دانیم.


27216

کد خبر 526673

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین