ایسنا نوشت: طرح "پیمایش ملی خانوار" از اول خرداد ماه سال 1394 به منظور لزوم داشتن آمار دقیق و قابل تعمیم به کل جامعه و الگوسازی برای سال‌های آینده در خصوص اعتیاد، مصرف مواد مخدر و روانگردان‌ها در جمعیت عمومی کشور توسط سازمان بهزیستی طراحی و با مشارکت ستاد مبارزه با مواد مخدر اجرایی شد.

هدف از این پیمایش شناخت شیوع مصرف مواد مخدر در کشور، انواع مختلف مواد و ارتباط آن با ویژگی‌های فردی و اجتماعی با افراد جامعه بود که از اول خرداد ماه سال گذشته به صورت عمومی در سطح کشور آغاز و بر اساس نمونه گیری های تصادفی توسط واحد انفورماتیک کشوری در نقاط مختلف کشور بر حسب شیوع، درهر استان خوشه‌هایی انتخاب و از این خوشه‌ها سرشماری به عمل آمد.

محسن روشن پژوه، معاون پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی کشور در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی ایسنا، از اتمام مراحل اجرایی این طرح خبر داد و گفت: درحال حاضر طرح پیمایش ملی خانوار پس از گذشت حدود یک سال و حتی کمی زودتر از زمان پیش بینی شده در پرپوزال مصوب آن به اتمام رسیده است.

وی ادامه داد: این طرح با کمترین مشکل و در سطح بسیار گسترده در تمامی شهرها و روستاهای کشور برای جمعیت روستایی و شهری بین 15 تا 64 سال اجرا و نتایج آن نیز به طور کامل استخراج شده است.

معاون پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی کشور ادامه داد: نتایج این طرح به طور شفاف به ما نشان می‌دهد که وضعیت شیوع مصرف مواد مخدر،محرک و روان گردان‌ها در کشور چگونه است.

روشن پژوه در ادامه عنوان کرد: در حال حاضر سازمان بهزیستی کشور به‌ عنوان مجری این طرح و براساس اسناد و قوانین نتایج را به ستاد مبارزه با مواد مخدر تحویل داده است.

وی درپایان تاکید کرد: مسئولیت انتشار مطالب و نتایج این طرح برعهده ستاد مبارزه با مواد مخدر است و در صورت تایید نهایی، نتایج و تعیین نحوه ارائه آنها توسط ستاد مبارزه با مواد مخدر اعلام خواهد شد.
42304

 

کد خبر 527281

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار