ایسنا نوشت: وزیر خارجه عربستان تصریح کرد که کشورش طی هفته‌های آینده اقدامات مهمی را برای اجرای توافق‌نامه تأسیس شورای همکاری استراتژیک با ترکیه اتخاذ خواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نقل از سایت اینترنتی النشره، عادل الجبیر، وزیر خارجه عربستان گفت: توافق‌نامه تأسیس شورای استراتژیک میان ما و ترکیه دارای هشت محور است و ما طی هفته‌های آینده اقدامات مهمی را برای پیشبرد اجرای آن اتخاذ خواهیم کرد.

وی گفت: این توافق‌نامه دارای هشت محور اصلی در زمینه‌های دیپلماتیک و سیاسی، دریانوردی، صنعت و انرژی، کشاورزی، فرهنگ، همکاری نظامی و همکاری امنیتی است.

الجبیر تأکید کرد: از زمان کنونی کارآمدسازی کارگروه مشترک میان دو کشور آغاز خواهد شد.

وی همچنین بر اهمیت "پایبندی به اصول حسن همجواری و عدم مداخله در امور داخلی دیگر کشورها" تأکید کرد.

اخیرا روابط عربستان و ترکیه و همکاری این دو کشور در زمینه‌های مختلف افزایش یافته است و دو طرف با تأسیس شورای همکاری استراتژیک توافق کرده‌اند. ریاض و آنکارا درباره بسیاری از مسائل خاورمیانه به ویژه بحران سوریه اتفاق نظر دارند و مخالف دولت سوریه هستند.

5252

کد خبر 527359

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین