به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نقل از پایگاه اینترنتی شبکه خبری الجزیره، سیزدهمین نشست سران سازمان همکاری اسلامی در استانبول امروز به پایان رسید.
خبرنگار الجزیره در استانبول اعلام کرد که هیات ایران در این نشست به دو بند در بیانیه سران سازمان همکاری اسلامی درباره آنچه مداخله ایران در منطقه خوانده شده و حمایت تهران از سازمانها و احزابی همچون حزبالله لبنان اعتراض کرد.
وی گفت: قرار است رجب طیب اردوغان، رئیسجمهور ترکیه با ایاد مدنی، دببیرکل سازمان همکاری اسلامی بعدا کنفرانس مطبوعاتی را برگزار کرده و به بررسی نتایج نشست سران این سازمان بپردازند و بیانیه پایانی نشست را نیز به خبرنگاران اعلام کنند.
در پیشنویس بیانیه نشست سران سازمان همکاری اسلامی بر حمایت از روند سیاسی در سوریه، حمایت از مسئله فلسطین و پایان دادن به اشغالگری اسرائیل، حفظ حسن همجواری میان ایران و کشورهای اسلامی و حل بحران لیبی و یمن و حل مشکلات خاورمیانه و مبارزه با تروریسم تأکید شده است.
5252
نظر شما