یک بیمه گزار بیمه توسعه شکایت کرده به دلیل عدم اجرای تعهدات بیمه توسعه مجبور شده از خانه و کاشانه اش فرار کند تا گرفتار قانون نشود. بیمه مرکزی درباره سرنوشت بیمه توسعه توضیح داد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، موضوع بیمه ورشکسته توسعه ظاهرا در رسانه ها تمام شده ولی زیر پوست جامعه، هنوز زخم خوردگان زیادی از این بیمه، نالان هستند. برخی از آنها می گویند بیمه شخص ثالث خودروی خود را از این بیمه خریده اند که به خاطر تصادف و عدم اجرای تعهدات بیمه، مجبور شده اند به زندان بروند یا متواری شوند، چون دادگاه، در صورت عدم اجرای تعهدات بیمه، فرد مقصر را مسئول جبران خسارات و پرداخت دیه آسیب دیدگان تصادف می داند.
یکی از این مخاطبان با لحن دردمندی در سرویس مشکلات مردم، شکایت خود را اینطور بیان کرده: خواهشمندیم گرفتاری بیمه شدگان توسعه را پیگیری فرمائید . بنده با داشتن دو فرزند خردسال بیش از یک ماه است متواری هستم و نه بیمه ایران پاسخ میدهد و نه بیمه توسعه . دردناکتر از این ظلم و بی عدالتی در حق مردم سکوت و بی توجهی مسئولانی است که برای ساکت کردن رسانه ها سالهاست وعده و وعید میدهند و حتی اجازه ملاقاتشان را هم نمیدهند چه رسد به پاسخ
در این باره روابط عمومی بیمه مرکزی ایران توضیح داد: در ماههای گذشته برای حل مشکل این تعداد از بیمه گزاران، بیمه مرکزی 200 میلیارد تومان به بیمه ایران پرداخت. پرونده بیمه توسعه نیز در محاکم قضایی تحت پیگرد قرار دارد و دادگاه حکم به توقیف و فروش اموال این بیمه داده است. مصوبات شورای عالی بیمه نیز این است که با فروش این اموال، مطالبات مردم و بیمه گزاران پرداخت شود. هر مقداری از این اموال به فروش برسد، به حساب بیمه ایران پرداخت می شود و بیمه ایران با اعلان فراخوان عمومی از طلبکاران می خواهد برای دریافت مطالبات خود، اقدام و چک ها را نقد کنند.
این روابط عمومی در ادامه گفت:اولویت اقدامات بیمه ایران برای رفع مشکلات بیمه گزاران توسعه، آزاد سازی زندانیانی بود که بیمه توسعه داشتند. این مهم ظرف پارسال و امسال اجرا شد و همه این زندانیان آزاد شدند. لذا در اولویتهای بعدی با فروش اموال بیمه توسعه، بیمه ایران برای پرداخت سایر مطالبات بیمه گزاران اطلاع رسانی می کند. همچنین تسویه حساب با بیمه گزاران بیمه های عمر نیز در مراحل بعدی اقدامات قرار دارد.


45231

 

کد خبر 528389

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام RO ۰۴:۵۱ - ۱۳۹۵/۰۱/۳۱
    2 1
    بیمه ها فقط بلدند که چه طور پول بیشتر از مردم بگیرند
  • بی نام A1 ۱۷:۱۹ - ۱۳۹۵/۰۲/۰۱
    1 1
    ضمن تشکر از پرداختن به این مساله ، لطف کنید از مسئولان بپرسید که بیش از یکسال از مصوبه انتقال اموال بیمه توسعه به بیمه ایران میگذرد و هنوز خبری نیست و آخرین اظهار نظر وزیر محترم اقتصاد هم مبنی بر نبود اموال نزد بیمه توسعه میباشد لذا اگر این اموال موهوم منتقل نشود تکلیف مردم قانونمند چیست ؟

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین