حیدرپور: از مسئولان و مردم کرج برای حمایت از اکسین توقع بیشتری داریم/ صعود به لیگ یک پیش روی اکسین

مدیرعامل باشگاه اکسین البرز گفت: از مسئولان و مردم کرج برای حمایت از اکسین توقع بیشتری داریم.

به گزارش خبرآنلاین البرز، اسماعیل حیدرپور میهمان تلفنی برنامه رادیویی موج ورزش به تهیه‌کنندگی مرتضی سرمستی و اجرای ناصر ترکیان بود و گزارشی از آخرین وضعیت تیم فوتبال اکسین البرز ارائه داد.
وی با اشاره به صدرنشینی تیم اکسین البرز در هفته ششم مرحله نهایی لیگ دسته دوم اظهار داشت: از جمع شش تیم حاضر تیم قهرمان به طور مستقیم و تیم‌های دوم هر گروه پس از برگزاری بازی پلی‌آف به لیگ دسته یک صعود خواهند کرد.
وی افزود: خوشبختانه با زحمات کادرفنی، فیروز کریمی به‌عنوان مدیر فنی، علی لطیفی به‌عنوان سرمربی تیم در شرایط بسیار خوبی قرار دارد و توانستیم با کسب چهار پیروزی پیاپی با 13 امتیاز در صدر جدول قرار بگیریم و در حال حاضر رقابت حساسی با تیم‌های پارس جنوبی، رهپویان رضوانشهر و همچنین شاهین بوشهر که به ترتیب با 9 و هشت امتیاز در رتبه های دوم تا چهارم جدول هستند داریم.
مدیرعامل باشگاه اکسین البرز در ادامه ضمن ابراز گلایه از برخی کم مهری‌ها که نسبت به این تیم صورت می‌گیرد، اظهار داشت: گلایه‌های ما هم در بحث در اختیار قرار دادن سخت‌افزار و امکانات است و هم بخش عمده‌ای از آن به تماشاچیان کرجی است، به‌نحوی‌که انتظار داریم مردم از این تیم بومی که در حال کسب نتایج خوبی است، با حضور در ورزشگاه حمایت کنند و امیدواریم در تنها بازی خانگی که مقابل شاهین بوشهر داریم برای حمایت از اکسین در ورزشگاه حاضر شوند.
در ادامه مجری برنامه به صدور رای محرومیت فیروز کریمی مدیرفنی تیم اکسین پرداخت و حیدرپور پاسخ داد: محرومیت فیروز کریمی به واسطه رای کمیته انضباطی بوده و مربوط به کمیته اخلاق نیست و مطالبی که در برخی محافل مبنی بر محرومیت فیروز کریمی به دلیل حضور در یک برنامه تلویزیونی درست نیست و کمیته انضباطی علت صدور چنین رای را گزارش برخی ناظرین بازی‌ها که به فدراسیون ارسال کرده‌اند اعلام کرده است.
وی افزود: اگرچه این حکم بسیار عجیب بود اما در بازی مقابل نیروی زمینی با روغنی نایب‌رئیس کمیته انضباطی که به همراه بهروان رئیس کمیته مسابقات سازمان لیگ به ورزشگاه آمده بود، صحبتی داشتیم و همچنین گزارشی را نوشته‌ایم به کمیته انضباطی ارسال کردیم و به دکتر صالحی رئیس کمیته استیناف فدراسیون فوتبال هم نامه‌ای نوشته‌ایم و امیدواریم این مشکل حل شود.
حیدرپور در ادامه در پاسخ به سوال مجری این برنامه مبنی بر میزان حمایت مسئولان استان و مسئولان ورزش استان خاطرنشان کرد: هیئت مدیره باشگاه اکسین متشکل از دکتر ایرانی به عنوان رئیس هیئت مدیره، جناب آقای شاکرمی، گل محمدی، حسنوند، میلانلویی هم به این تیم کمک می‌کنند و توقع ما برای حمایت مسئولان یک انتظار منطقی است، چراکه در برخی استان‌ها شاهد این هستیم که تیم‌های وجود دارد که از حمایت سرمایه‌گذار برخوردار نیستند اما امکانات استان در اختیار باشگاه است و ما انتظار داریم در شرایطی که تیم سایپا از این استان رفته است، از اکسین حمایت ویژه‌ای صورت گیرد.
مدیرعامل باشگاه اکسین در پاسخ به سؤال دیگر مجری این برنامه مبنی بر ورود تیم اکسین در سایر رشته‌های ورزشی در استان البرز خاطرنشان کرد: مجموعه اکسین با فوتبال به ورزش ورود کرده است و در ادامه برنامه‌ریزی‌های لازم را انجام خواهیم داد تا با شناسایی ظرفیت‌های استان ببینیم در چه رشته‌هایی می‌توان ورود کرد، حالا که دکتر طاهری پور به عنوان سرمایه‌گذار به این استان آمده‌اند و حاضر به سرمایه‌گذاری شده‌اند، لازم است مسئولان استان کمک کنند تا برای ادامه راه دلگرم شوند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: به صعود به لیگ دسته یک بسیار امیدوار هستیم و مالک باشگاه در فکر تشکیل یک تیم قدرتمند و صعود به لیگ برتر در فصل آینده هستند.

کد خبر 528752

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =