به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از یزد، نشست مشترك رئيس و دبير ستاد انتخابات استان با اعضاي ستاد انتخابات و هیئتهای اجرايي، بازرسي و نظارت بر انتخابات شهرستان بافق بهمنظور هماهنگي برگزاري مرحله دوم دهمين دوره انتخابات مجلس شوراي اسلامي در محل فرمانداري بافق برگزار شد.
معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استاندار يزد در اين نشست ضمن تقدير و تشكر از عوامل برگزاري انتخابات هفتم اسفندماه گفت: انتخابات هفت اسفند با شرايط بسيار عالي و در فضايي آرام و با سلامت و صحت كامل برگزار شد بطوریکه در تاريخ انتخابات كشور ماندگار میماند.
«محمدعلی طالبي» افزود: آنچه براي ما در اين انتخابات مهم بود صحت، سلامت و قانونمداری بود.
رئيس ستاد انتخابات استان يزد بیطرفی دستاندرکاران انتخابات، تعامل و هماهنگي هیئتهای اجرايي، بازرسي و نظارت در برگزاري انتخابات را يادآور شد و گفت: تيزبيني و هوشياري كامل عوامل اجرايي باعث شد انتخابات با كمترين مشكل روبرو شده و قوانين و مقررات بهصورت كامل رعايت شد.
طالبي به مشاركت 74 درصدي مردم در انتخابات مجلس شوراي اسلامي اشاره كرد و اظهار داشت: در طول 10 دوره برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی و 5 دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری، تنها یک دوره نرخ مشارکت از عدد 74 درصد بالاتر بوده است.
معاون سياسي، امنیتی و اجتماعی استاندار يزد يكي ديگر از عوامل موفقيت در انتخابات هفتم اسفند را بكار گيري نيروهاي مسلط و كاردان در اجراي انتخابات عنوان كرد و گفت: باتجربهترین و زبدهتری تيم انتخاباتي را در استان و شهرستانها تشكيل داديم كه اكثريت حضور در انتخابات گذشته را تجربه كرده بودند.
طالبي خاطرنشان كرد: خوشبختانه بر اساس شاخصهای ارزيابي وزارت كشور، استان يزد درمجموع در برگزاري انتخابات جزو استانهای برتر شمرده شد که اين نشاندهنده دقت و رعايت كامل مقررات است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار یزد، حضور چشمگیر مردم در انتخابات اسفندماه را نشان از اعتماد و اطمينان مردم به مسئولان نظام عنوان نمود و خاطرنشان كرد: اين انتخابات چه ازنظر حضور مردم و چه ازنظر حضور داوطلبان و فعاليت گسترده نامزدهاي انتخاباتي، بیسابقهای بود.
مرحله دوم انتخابات در بزرگترین حوزه انتخابیه کشور (مهریز، ابرکوه، خاتم، بافق و بهاباد) همزمان با سراسر کشور، روز دهم اردیبهشت برگزار میشود.
نظر شما