نخستین عکس‌ها از بازسازی یک وسترن خاطره‌انگیز

سرانجام پس از مدت‌ها انتظار هواداران «هفت دلاور» نخستین عکس‌ها از صحنه‌های این فیلم با بازی دنزل واشنگتن، کریس پرت و ایتن هاوک را دیدند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، «هفت دلاور» به کارگردانی آنتونی فوکوآ بازسازی فیلم وسترن مشهور دهه شصت هالیوود با بازی یول براینر و استیو مک‌کوئین است.   

در نخستین عکس‌های منتشر شده از این اثر سینمایی واشنگتن در نقش جایزه‌بگیری به نام سم چیسالم دیده می‌شود. فوکوآ می‌گوید که ظاهر خاص این کاراکتر ایده دنزل واشنگتن بوده است. این کارگردان پیش از این در فیلم‌های «ایکولایزر» و «روز آموزش» با واشنگتن همکاری کرده است.

علاوه بر دنزل واشنگتن، ایتن هاوک و کریس پرت بازیگرانی چون وینست دی‌آنفریو، لی بیونگ‌هان، مانوئل گارسیا رالفو و مارتین سنسمیر نیز در جمع هفت دلاور دیده می‌شوند.

فوکوآ درباره آن‌ها گفت : «این‌ها هفت‌تیرکش‌هایی هستند که با ورود به اتاق توجه همه را به خود جلب می‌کنند. این مردم همانی هستند که دوست دارید از شما محافظت کنند.»

کارگردان «هفت دلاور» پیش از این گفته بود که دوست دارد دنیای فیلمش همانند دنیایی باشد که امروز در آن زندگی می‌کنیم.

این فیلم از 23 سپتامبر به سینما می‌آید.

منبع : ورایتی / 19 آوریل

57241

 

 

کد خبر 529131

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • کورش IR ۱۳:۳۰ - ۱۳۹۵/۰۲/۰۲
    2 0
    من عاشق فیلم های وسترن هستم . از بچگی تا حالا . هیچوقت سیر نمی شوم . در فیلم های وسترن آنقدر چیز برای یاد گرفتن هست که هر بار که می بینم باز یک چیز تازه یاد می گیرم . خیلی خوشحالم یک وسترن تازه و عالی دوباره ساخته شده است .