به گزارش خبر آنلاین البرز، محمد قیومی با اشاره به اینکه تجمع دستفروشان در محدوده خلیج فارس(جاده بادامک) موجب بینظمی ترافیکی و حوادث متعدد در این محدوده میشد گفت: چندین مورد فوتی نیز در این منطقه به دلیل حضور دستفروشان رخ داده بود.
وی با اشاره به جزئیات ورود دادستانی شهرستان نظرآباد به این معضل، اظهار داشت: برای ساماندهی این موضوع، دستورات لازم برای جمعآوری دستفروشان به اداره راه و ترابری شهرستان و ساماندهی محور با همکاری عوامل پلیس راه داده شد تا از تکرار حوادث تلخ جلوگیری شود.
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان نظرآباد در ادامه با اشاره به مقاومتهایی که در برابر این تصمیم انجام شد، توضیح داد: چند تن از دستفروشان بدون در نظر گرفتن امنیت مردم و صرفا برای سودآوری، اصرار به حضور در این محدوده پرخطر داشتند که پس از تکرار و اصرار آنها اقدامات قانونی برای ممانعت از حضور آنها انجام شد.
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان نظرآباد از جمع آوری دست فروشانی که در محدوده اتوبان خلیج فارس ایجاد حادثه میکردند خبر داد.
کد خبر 529791
نظر شما