مشاور فنی مجموعه کامور گفت: اگر افراد دیابتی در جهان را به عنوان یک کشور در نظر بگیریم پرجمعیت ترین کشورهای جهان به ترتیب چین، هند و سپس کشور دیابت خواهد بود و هر هشت ثانیه یک نفر جان خود را در اثر این بیماری از دست می‌دهد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، نرگس نادیان در نشست خبری به مناسبت هفته سلامت اظهار داشت: دیابت پرهزینه‌ترین بیماری غدد است که هرساله هزینه سنگینی را به نظام وارد می‌کند.

وی افزود: در سال 2016 تعداد 400 میلیون نفر به بیماری دیابت مبتلا شدند و پیش بینی افزایش 150 تا 200 میلیون نفری تا سال 2035 می‌رود.

مشاور فنی مجموعه کامور بیان داشت: اگر افراد دیابتی در جهان را به عنوان یک کشور در نظر بگیریم پرجمعیت ترین کشورهای جهان به ترتیب چین، هند و سپس کشور دیابت خواهد بود.

وی با بیان اینکه در هر 10 ثانیه دو نفر به دیابت مبتلا و هر 8 ثانیه یک نفر جان خود را از دست می‌دهد، ادامه داد: در ایران هم اکنون آمار ابتلا به دیابت 8 تا 10 درصد اعلام شده است که بسیار بالاتر از  آمار دیگر کشورهای جهان است.

نادیان گفت: در کشورهای در حال توسعه خود مراقبتی، آزمون تشخیصی و تغذیه اهمیت بیشتری داده می‌شود و این در حالی است که در کشور ما دیابت تا حدی زیادی پنها ناست و این امر مشکل را حادتر می‌کند.

وی اضافه کرد: از یک سو تغذیه صحیح، تحرک و ورزش و دور گذاشتن دخانیات و استرس در کنترل این بیماری موثر است و از سوی دیگر برنامه رژِم غذایی سالم نیز باید توسط دولت در جامعه بنیان نهاده شود.

استفاده از قندهای جایگزین شکر  و کاهش ابتلا به دیابت

مشاور فنی مجموعه صنایع غذایی کامور با بیان اینکه باید سعی کنیم در صنعت شکر را از محصولات حذف کنیم، گفت: در واقع باید از قندهایی استفاده شود که گلوگز خون را به آرامی مصرف می کند که ایزومالت (قند حاصل از چغندرقند) چنین خاصیتی دارد.

وی افزود: علاوه بر این به دلیل خاصیت ویژه این ماده، پس از مصرف محصولات دارای ایزومالت باکتری‌های دهان نمی‌توانند آن را تخمیر کنند و بر این اسا این ماده مانعی برای ایجاد محیط اسیدی در دهان و پوسیدگی دندان است.

در ادامه علی سرشوقی مدیرعامل مجموعه کامور اظهار داشت: کامور شرکتی است که از 25 سال گذشته تاکنون در مسیر فرهنگسازی برای تغذیه سالم حرکت کرده است و محصولاتی را تولید می‌کند که سالم، رژیمی و بدون قند هستند.

وی با بیان اینکه به دلیل لذت خوردن شیرینی‌جات و یا چیپس و دیگر مواد غذایی نمی‌توان مانع جامعه برای مصرف این مواد شویم، افزود: هدف ما این است که محصولات مضر را با همان طعم و مزه اما بدون ضرر تولید کنیم و بر این اساس باید جایگزین یک محصول خوشمزه، محصول خوش طعم دیگری باشد.

مدیرعامل شرکت کامور تاکید کرد: در مجموعه کامور ارتباطات مناسبی با مراکز مختلف علمی از جمله دانشکده تغذیه و اساتید دانشگاهی سراسر کشور برای تولید محصولات سالم، بدون قند، و آماده‌سازی غذاهایی برای پیشگیری و درمان برخی امراض انجام شده است و قرار است محصولاتی نیز بر پایه داروهای گیاهی تولید شود.

وی با بیان اینکه در تمام دنیا از جایگزین‌های شکر استفاده و مشتری می‌تواند محصول بدون قند یا با قند را انتخاب کند، ابراز داشت: حدود 45 درصد از جایگزین‌های شکر در دنیا از ایزومالت است که قند طبیعی استخراج شده از چغندرقند بوده و آمار ابتلا به بیماری‌ها را کاهش می‌دهد.

کد خبر 529853

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار