«خبرجنوب» نوشت: مدیر کل فرهنگ و ارشاداسلامی فارس از عدم تصویب قانون خرید آثار هنری توسط مجلس ابراز نگرانی کرد .

دکتر بهزاد مریدی در آیین گشایش نمایشگاه عکس دانشگاه هنر در نگارخانه جم شیراز گفت: متاسفانه قانون نیم درصد خرید محصولات هنری توسط ارگان های دولتی نتوانست از مجلس مصوبه بگیرد و این نگران کننده است چرا که اگر این اتفاق می افتاد بخش اقتصاد هنر جان می گرفت.
دبیر شورای فرهنگ عمومی فارس با اشاره به اینکه صرف نمایش ،آثار ،دوام نخواهد داشت بلکه باید زمینه فروش آثار فراهم شود، اضافه کرد: در صورت تصویب قانون نیم درصد خرید محصولات هنری ، تکاپو بین هنرمندان و زمینه رونق اقتصاد هنر ایجاد می شد ؛هر چند نظر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این ارتباط، یک و نیم درصد بود.
وی کار اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی را کاری نظارتی و حمایتی دانست و ابراز امیدواری کرد، بحث حمایتی در این حوزه قوت گیرد.
مریدی در ادامه افزود: همزمان با نمایشگاه عکس دانشگاه هنر ،چهار نگارخانه دیگر در سطح شهر شیراز ، آثار هنری را در معرض دید عموم قرار داده اند و بخش های خصوصی، انجمن ها و حوزه رسانه نیز فعال تر شده اند.
وی با بیان اینکه سکون در هیچ نگارخانه ای وجود ندارد و ١٢ نوبت نمایش اثر برای هر نگارخانه در نظر گرفته شده است، اضافه کرد: سعی خواهیم کرد یک نگارخانه جدید را تا پایان سال در شیراز افتتاح کنیم.
نمایشگاه عکس «پرسه در شهر راز»، شامل عکس های اجتماعی دانشجویان موسسه آموزش عالی هنر شیراز در گالری جم واقع در بولوار آیت ا... ربانی این شهر افتتاح شد و تا هشتم اردیبهشت ماه همه روزه از ساعت ١٧ تا ٢١ پذیرای علاقمندان خواهد بود.

 

1717

کد خبر 530282

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار