به گزارش خبرآنلاين، نماينده ملاير از اينکه اصلاح قانون انتخابات، در هر دوره از مجلس به دوره بعد موکول ميشود، انتقاد کرد.
وي با بيان اينکه بايد براي سبک تبليغات انتخاباتي فکري شود نه اينکه هر مجلس آن را به چهار سال بعد موکول کند، ادامه داد: متاسفانه براي تبليغات انتخاباتي شاهد توزيع برنج، سيب زميني، سيم کارت، پول و...حتي مواد مخدر براي خريد راي از مردم هستيم! اين در حالي است که تا کنون برخورد موثري با اين رويه غيرقانوني صورت نگرفته است.
نماينده ملاير همچنين خواستار انحلال نظام ظالمانه پرداخت حقوق و مزایای فرهنگیان شد و گفت: باید نظامی عادلانه جایگزین شود تا بتوانیم مملکت را آباد کنیم.
وی در بخش دیگری از اظهارات خود با تاکید بر اینکه فطرت دنیای استکبار ظلم و فریب است گفت: نباید به کدخدا امید ببندیم بلکه باید به توان داخلی اتکا کنیم.
آريايي نژاد با تاکید بر لزوم نشر اندیشه های انقلاب گفت: باید طلاب انقلابی تربیت شوند نه با اینکه با طلاب انقلابی برخورد شده و آنها را محدود کرد.
2727
نظر شما