ایسنا نوشت: معاون وزیر آموزش و پرورش از اختصاص ۳۱ هزار میلیارد تومان اعتبار به آموزش و پرورش در سال جاری خبر داد و گفت: در ۲ سال گذشته بودجه این وزارتخانه ۷.۲ درصد افزایش یافته است.

علی باقرزاده امروز (18 اردیبهشت ماه) در مراسم تجلیل از معلمان برگزیده استان با بیان اینکه خانواده و مدرسه برای ساختن آینده مکمل همدیگر هستند که این دو به تنهایی نمی‌تواند تاثیرگذار باشند، گفت: همواره برای تاکید بر توجه به وضعیت آینده کشور پیش دبستانی و ابتدایی مورد تاکید بوده است.

او گفت: آموزش قدیمی‌ترین فرصت طبیعی پیشرفت انسان‌ها و مهمترین بستر شکوفایی استعدادهای الهی بوده که بالاترین ظرفیت یادگیری در بین موجودات عالم را به انسان داده است.

معاون وزیر آموزش و پرورش کشور با اشاره به اینکه بدون تفکر و تعقل علم تولید نمی‌شود و اخلاق نهادینه نخواهد شد و بدون تفکر ایمان شکل نمی‌گیرد، ادامه داد: اصالت و ذات انسان به اندیشه او است و این مهم را معلمان پرورش می‌دهند اما گاهی خدمات معلمان فراموش می‌شود.

باقرزاده تأکید کرد: هیچ کشوری بدون آموزش و پرورش مسیر پیشرفت را طی نکرده است و بیش از 80 درصد سهم پیشرفت به نیروی انسانی ماهر و متخصص مربوط است.

او ادامه داد: بیش از ۸۰ درصد سهم پیشرفت به نیروی انسانی ماهر و متخصص مربوط بوده و از این رو نیاز است که در کشور نگاه متفاوتی به آموزش و پرورش ایجاد شده و فاصله باید روز به روز کمتر شود.

باقرزاده گفت: سهم آموزش و پرورش از بودجه عمومی کشور طی دو سال گذشته 2.7 درصد افزایش یافته که برای سال جاری ۳۱ هزار میلیارد تومان اعتبار به آموزش و پرورش اختصاص یافته است.

او گفت: اگر این رویه حمایت اعتباری ادامه یابد در چند سال آینده وضعیت ما به نرم جهانی می‌رسد.

۴۷۲۳۶

کد خبر 534258

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بازنشسته A1 ۱۴:۳۳ - ۱۳۹۵/۰۲/۱۸
    1 0
    سلام لطفا حق مرخصی فرهنگیان بازنشسته را پرداخت کنید تشکر

آخرین اخبار