مدیرعامل شرکت توزیع برق استان سمنان: آموزش یکی از عوامل اثربخش در پیشگیری از حوادث است

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان سمنان در دومین نشست کمیته عالی ایمنی بیان داشت: یکی از اثربخش ترین عوامل پیشگیرانه در حوادث، آموزش است

به گزارش خبرگزاری خبرانلاین مهندس سیدمحمد موسوی زاده با اشاره به این که برون سپاری فعالیت ها در شرکت توزیع برق با توجه به ظرفیت نیروی انسانی انجام می شود گفت: ارزیابی صحیح در ریشه یابی علّت بروز حوادث به خصوص توسط مشاور باتجربه، موجب ارتقاء سلامت کارکنان و بهبود بهره وری در عرصه خدمت رسانی را به همراه دارد.
وی با عنوان این که می باید با دقت و ظرافت، رویه هائی که در اجرای کار دچال اشکال هستند را برطرف نمائیم افزود: در این زمینه می بایست تجربه های موفق را به عنوان الگو در دستور کار برنامه ها و اقدامات کاری قرار دهیم.
مهندس موسوی زاده تصریح کرد: در محیط کاری و کارگاهی که صعود و فرود از پایه های برق صورت می گیرد و کار با شبکه های توزیع برق انجام می شود، مواردی را که زمینه ساز بروز حوادث است را با آموزش پیشگیری کنیم.
وی خاطرنشان ساخت: محیط آموزشی، بهترین فضا برای تشریح موردی حوادث و جلوگیری از اتفاقاتی است که احتمال آن در آینده و در محیط کاری وجود خواهد داشت.
وی با ابراز این که همواره می باید جدیت در هنگام کار وجود داشته و روحیه کارگروهی را سرپرست گروه کنترل کند یادآور شد: یکی دیگر از عواملی که در ایجاد حادثه نقش اساسی دارد، شوخی و سهل انگاری در حین کار است که می باید این مهم مدنظر سرپرستان و مسئولین امر باشد

کد خبر 536446

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار