25تن انواع پوشاک و البسه دست دوم و مستعمل(تاناکورا) در شهرستان مهاباد با حضور جمعی از مسئولان امحاء شد.

به گزارش خبرآنلاین آذربایجان غربی،علی محمدزاده کارشناس مسئول صنایع غذایی شبکه بهداشت و درمان مهاباد گفت:این میزان البسه که از قاچاقچیان در مبادی ورودی مرزی کشف و ضبط شده بود به دلیل غیر بهداشتی بودن و امکان به خطر افتادن سلامتی مردم امحاء شد.

وی افزود: ارزش این 25 تن البسه مستعمل و غیر قابل استفاده حدود 900 میلیون ریال برآورد شده است که با حضور نماینده دادستان در محل مناسب معدوم گردید.

کارشناس مسئول صنایع غذایی شبکه بهداشت و درمان مهاباد تصریح کرد:البسه های دست دوم در صورت استفاده می تواند شخص را به بیماریهای پوستی از جمله قارچ مبتلا کند.

محمد زاده گفت: در طول ایام نوروز نیز با همکاری ادارات تعزیرات حکومتی، نظارت بر اماکن ، اصناف و این شبکه حدود 6000 عدد انواع دارو های روان گردان، مخدر و جنسی کشف و ضبط شد.

شایان ذکر است: نمایندگان قوه قضائیه، فرمانداری، شبکه بهداشت و درمان، شهرداری، تعزیرات حکومتی و سازمان اموال تملیکی و نیروی انتظامی در جریان این معدوم سازی حضور داشتند.

کد خبر 536549

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =