۰ نفر
۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۰۳:۵۰

«خبر جنوب» نوشت: رئیس بخش سکته مغزی بیمارستان نمازی شیراز گفت: طبق گزارشات موجود، سکته مغزی اولین دلیل معلولیت در استان فارس است.

دكتر افشين برهان حقيقي در سمينار «مديريت درمان سكته حادث مغزي» كه در شيراز برگزار شد، افزود: متاسفانه اطلاعات و حساسيت مردم نسبت به سكته مغزي بسيار كمتر از سكته قلبي است و به همين دليل در اكثر مواقع دير به بيمارستان مراجعه مي كنند.
وي يادآور شد: علايم سكته مغزي اغلب مغفول واقع مي شود و بيماران خارج از پنجره حياتي و بسيار دير به مراكز درماني مراجعه مي كنند و در همين خصوص از مردم مي خواهيم علايم را جدي بگيرند و به موقع مراجعه كنند.
دكتر برهان حقيقي گفت: مردم در صورت مشاهده علايم فلج شدن صورت، اختلال تكلم و فلج دست و پا و سرگيجه ناگهاني، دوبيني و اختلال تعادل ناگهاني، اختلال بينايي در يك يا دو چشم بايد با اورژانس تماس بگيرند.
وي افزود: به خصوص در افراد بالاي 40 سال، مبتلايان به قند، فشارخون و چربي خون و آنهايي كه مصرف دخانيات دارند اين علايم بايد جدي گرفته شود و طي تماس با اورژانس به بيمارستان هاي داراي امكانات مربوطه انتقال داده شوند.
دكتر برهان حقيقي گفت: در سكته مغزي لخته اي طي مدت 4 تا 6 ساعت بيمار بايد به واحد خدمات سكته مغزي حاد بيمارستان نمازي مراجعه و درمان هاي مربوطه براي او انجام شود.
وي يادآور شد: در صورت عدم درمان به موقع، فرد دچار سكته مغزي يك عمر بايد با عوارض سكته مغزي دست و پنجه نرم كند و دچار فلجي و معلوليت شود و از سوي ديگر هزينه هاي جانبي بسياري به دليل لزوم انجام فيزيوتراپي هاي مكرر از سوي خانواده هايشان بايد سال ها تحمل شود.

کد خبر 537438

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار